Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért megy ilyen nehezen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy ilyen nehezen a behatolás és mennyire normális a túl korai magömlés?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy ideje már van szexuális életünk viszont a behatolás nagyon nehezen megy mire eltudjuk kezdeni a közösülést rendesen...nem tudom ujjazás meg nyalással normálisan kitágítani barátnőmet a puncija viszont mindig elég nedves így csak néha kell sikosítót használnunk,nem éppen kicsit a méretem kb 21 cm+5,5 vastag bnőm pedig egy alacsony+elég vékony lány így a puncija tágítva is kicsi a méretemhez pedig sokféle pózt kipróbáltunk már de pl szemből ülve,lovagló,hátulról ezeknél is csak szinte "gyömöszölni" tudom bnőmbe a farkam mire normálisan tudunk szexelni ez a méretem miatt van vagy mi csinálunk valamit rosszul?A másik meg az hogy mikor próbálom benyomni bnőm puncijába és mikor épphogy bentvagyok már akkor érzem hogy jön a magömlés vagy akkor ha már megy rendesen a mozgás viszont alig "löktem" 5-6-ot már érzem hogy orgazmusom lesz,ilyenkor mindig gyors kihúzom pár perc pihi azt vissza viszont így nem a legjobb hogy 1-2 percenként megkell állni miattam,meg volt hogy bnőm nyögése is olyan hatással volt rám hogy egyből elkezdtem bnőmbe spriccelni pedig úgy volt hogy gyorsan kihúzom azt pihi de nem jött össze:S
2011. jún. 7. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Dugás előtt 1 órával verd ki a gyíkot.Kb 1 hónap után így lejjebb mehet a lámpaláz és megszokod a pi-na érzését.

A síkosítóval meg a farkadat kend be,ne nő pun-ciját.

2011. jún. 7. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:

A farkamat szoktam de ha meg túl nedves is bnőm az nekem=a "gyors kivégzéssel"

Amúgy ha veri a farkam vagy cumizza akkor is ez van:S

2011. jún. 7. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én barátomról tudom, hogy rendszeresen önkielégít mellettem is, és mindig bírja bármeddig, amennyi ideig szükségem van rá. Lehet meg kéne próbálnod.

A nagy méret lehet hátrány, nem tudom miért hiszik a pasik, hogy a nők egy hatalmas dorongra várnak, sokkal jobb egy praktikus méret, ami pont eléri a megfelelő helyeket, mint egy szerszám amin fennakadsz... az nagyon tud fájni, ha még durvák is...

Ne tedd be teljesen neki, csináljátok hátulról, vagy oldalt, meg ezekben a pózokban amit nagy méretű uraknak javasolnak.

2011. jún. 8. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mocskosnagy a farkad, :S én barátnőm is nagyon szűk és hamar elmegyek amióta nem gumizunk, de szerintem ha te 5.5ös farkad be akarnád tuszkolni 21 centi mélyen tuti intenzívre kerülne. Ezt nagyon nehéz lesz megoldani, de megbeszélés kell hozzá, később tágul kicsit...
2011. jún. 8. 01:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ezért csináljuk legtöbbször hátulról,oldalt,szembeülve max lovagló de hát ezeknél sem épp könnyű a kezdés azt mire "elindulna" annyira jó nekem hogy már érzem a magömlést...van hogy kiverem előtte vagy bnőm lecumiz ilyenek de nem lesz nagyobb siker...hát ja megértem mondjuk mi nem használunk kotont mert szedi a fogamzásgátlót de lehet emiatt is nehezebb nekem.
2011. jún. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!