Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány pénisz "járt" bennetek? Ebből mennyi volt 16cm feletti, milyen volt a legkisebb és a legnagyobb? melyikkel élveztetek a legtöbbet? Kort is irjatok!
A nevem espéé! A nevem espéé! Huvávvá-subiduvá... Lájk :)
SP
Ui.: Fluooor! Ó hogy nyelnéd be a 6 centis f@rkam! Asszed pákóval jobb lesz!!! Sírva fogsz visszajönni a túró rudacsomért.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:18
Igen, komolyan a 6 centis volt a legjobb. Hogy miért?!
Mert tudni kell használni...:)
ma 18:33-es A hat centis tulajdonos az nagyon bátor volt.
Én olvastam hogy volt egy faszi. Egy rusztikus kinézetű Don Huan volt, de elvesztette a farkát műhiba mait. De nem csökkent a népszerűsége, utána csak sötétben csinálta, és egy nőnek sem tűnt fel állítólag hogy a hüvely ujját használta.
Hát bunkó a kérdésed, de legyen neked gyereknap.
3
1
kicsi és ~13cm (egy éjszaka), nagy ez tudom 18/6
18/6-al ez a mostani páromé , de sajnos táv kapcsolatban vagyunk már egy éve, de így is
~18
ui.: Az exem-é sem volt rossz 15/4,3.
utolsó, a 13 cm-s a méret miatt volt 1 éjszakás?
vele nem volt orgazmusod, vagy csak nem olyan jó?
Az a srác egy lúzer volt. Meg sajnáltam. És lehet hogy szűzoltottam. Ha nem akkor meg nagyon béna volt. Amúgy semmi sem volt jó, csak meg sajnáltam. Mert bénán nyomultrám, hónapokon át. És nem akarta felfogni hogy nekem van valakim, az első párommal voltunk együtt akkor.
Az a lényeg ne lény ilyen lúzer! Ne ragadj le a dolgoknál!
Kezdeményezz és tudj tovább lépni!
utolsó: megcsaltad a párodat egy 13-cm-sel?
legalább el tudtál vele élvezni, vagy tényleg hiba volt?
és mi lett a pároddal?
hogy lehet sajnálatból szexelni?
fel tudott egyáltalán húzni?
omg, sajnálatból megcsalni a párod? ez szánalmasabb mint ha valaki elcsábít mert annyira jól néz ki meg részeg vagy meg valami. nem is tetszik nem is kívánod csak bénán nyomul és megkap miközben párod van? huhhh.... durva.
persze ebből a többi nyomi is azt látja hogy érdemes nyomulni akkor is ha kapcsolatban van valaki, ugy is meg lehet kapni a lányokat... pfuj
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!