Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha barátnőmre nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha barátnőmre nem izgulok fel kellő képen pedig tényleg szeretem mert nagyon aranyos lány és nem is csúnya, de ritkán izgat ugy fel hogy ne bírjak magammal?

Figyelt kérdés
Sokszor megkivánom de nem kerülök annyira izgalmi állapotba hogy teljesen merev legyek,pedig az előző baráznőimmel nem volt ilyen probléma.Tudom hogy szűz volt és hogy nem annyira tapasztalt de vmit lehet tenni ez ellen?
2011. jún. 7. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk beszéld meg vele. Gondolom van valami fétised és ha ő is benne van akkor meg van oldva.
2011. jún. 7. 22:56
 2/8 k4lm0p1r1n ***** válasza:
100%
nálam is hasonló a helyzet... és valóban csak találnod kell valamit amivel eltereled a figyelmed, és jó lesz a dolog. ne a farkadra gondolj.
2011. jún. 7. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Uhh, ne haragudjatok fiúk, de én ezt nem értem! :o Nem kötekedésképp kérdezem, de miért vagytok a barátnőitekkel, ha nem gerjedtek rájuk rendesen? Ennek így nem sok értelme van...
2011. jún. 7. 23:43
 4/8 k4lm0p1r1n ***** válasza:
100%
nálam például az a gond hogy túlságosan arra figyelek hogy neki legyen jó, és nem arra hogy én élvezzem. és mivel egy kicsit stresszes ilyenkor a halandó, nem úgy áll ahogy kéne. :)
2011. jún. 7. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:

"aranyos lány és nem is csúnya"

b+

2011. jún. 8. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

hogy lehet így beszélni egy lányról? szerintem buza vagy impi vagy.Meztelen nőre egészséges férfinek feláll főleg ha nem is olyan csúnya XDXD barom vagy

20/f

2011. jún. 8. 01:38
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Ettől a kérdéstől ki vagyok akadva még mindig. Mi a francnak van valaki egy "aranyos és nem is csúnya" lánnyal?? Úgy értem, ennyi elég? Miért nem olyannal vagy, aki tetszik, és aranyos és még sok minden más?? Például szexuálisan is kellően vonz.

Nem jött a ló, elég volt a szamár is??

2011. jún. 8. 02:30
 8/8 David82 válasza:
Szex előtt kapcsold le a villanyt, és gondolj egy olyan nőre, akire felizgulsz.
2013. febr. 3. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!