Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Felizgat amikor orálisan csináljátok a barátnőtöknek és ő élvez?
-alázatosan
-engem is felizgat
-nem, ha nyögdécsel közben, mert ezzel jelzi, hogy rám figyel
-felemelő érzéssel tölt el
Szeretem csinálni, imádom figyelni a reakcióit és szeretek neki örömet okozni. Semmi zavaró nincs benne, nem bánt, ha nedves lesz az arcom és hasonlók :) Én nem szoktam annyira felizgulni közben, mert eléggé figyelek, hogy jól csináljam, viszont, ha nyögést vagy sóhajtást hallok az nagyon meghozza a kedvemet :) Nem zavar, ha sokáig kell csinálnom, az előjáték részeként van, hogy 30-40 percig is szoktam a csókokon és simogatáson kívül. Nagyon jó érzés látni, hogy ellazul és mosolyog és tudni azt, hogy mindent megtettem azért, hogy boldog legyen :)
Egy kis ölelkezés után rátérünk a közös dolgokra is :P
Ha többször is elmegy akkor igazán nyugodtan alszom :)
nagyon felizgat és természetesen bejön ha ad a lány visszajelzést, imádok nyalni ezért nem zavar ha sokáig kell csinálni, szívesen csinálom :)
isteni érzés látni, érezni ahogy a lány elmegy :))
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!