Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Felizgat amikor orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Felizgat amikor orálisan csináljátok a barátnőtöknek és ő élvez?

Figyelt kérdés
Milyen érzés csinálni? Bejön amikor a lány sóhajtozik mag nyögdécsel közben? Probléma nektek hogy ha sokáig kell csinálnotok hogy eredménye legyen? És milyen érzés látni a végén ahogy a lány elmegy?
2011. jún. 7. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:

-alázatosan

-engem is felizgat

-nem, ha nyögdécsel közben, mert ezzel jelzi, hogy rám figyel

-felemelő érzéssel tölt el

2011. jún. 7. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem is annyira, de a férjét...
2011. jún. 7. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
nagyon is
2011. jún. 7. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én speciel nem tudom mennyire csipném ha korbácsolnának miközben .. xD de azért próbáld megbeszélni a barátnőddel lehet, hogy Ő nyitott lenne rá :D:)
2011. jún. 7. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem csinálni, imádom figyelni a reakcióit és szeretek neki örömet okozni. Semmi zavaró nincs benne, nem bánt, ha nedves lesz az arcom és hasonlók :) Én nem szoktam annyira felizgulni közben, mert eléggé figyelek, hogy jól csináljam, viszont, ha nyögést vagy sóhajtást hallok az nagyon meghozza a kedvemet :) Nem zavar, ha sokáig kell csinálnom, az előjáték részeként van, hogy 30-40 percig is szoktam a csókokon és simogatáson kívül. Nagyon jó érzés látni, hogy ellazul és mosolyog és tudni azt, hogy mindent megtettem azért, hogy boldog legyen :)

Egy kis ölelkezés után rátérünk a közös dolgokra is :P

Ha többször is elmegy akkor igazán nyugodtan alszom :)

2011. jún. 7. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Egy idő után zavaró, ha a lány nem megy el, ez olyan 15 perc után, amikor már fárad az ember, unja is, meg már behatolna. Sajnos ez nagyon lányfüggő, én jobban szeretem, ha nem kell fél órán át csinálni a dolgot egy icipici orgazmusért.
2011. jún. 7. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

nagyon felizgat és természetesen bejön ha ad a lány visszajelzést, imádok nyalni ezért nem zavar ha sokáig kell csinálni, szívesen csinálom :)

isteni érzés látni, érezni ahogy a lány elmegy :))

25/F

2011. jún. 7. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretem csinálni és isteni látni érezni hogy élvezi,ettől én is nagyon beindulok 34f
2011. jún. 7. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Bármeddig csinálom, mert imádom. Elöl hátul fényesre nyalom, ha kell órákig. Totál felizgat és imádom, amikor a nyelvemtől élvez. 35/f
2011. jún. 8. 09:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!