Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok technikáról mi a vélemény? Mi a "titka"? Elsősorban nők válaszát kérném!
Figyelt kérdés
Ezen felüli kérdésem: Análnál van, aki nem használ csak természetes síkosítót? ;)2011. jún. 7. 20:35
1/8 anonim válasza:
Kiegyenesíted a torkod, nyelsz, fuldokolsz, köhögsz, néha hánysz, szétkened, orgazmus. A szétkenés nem fontos kellék, de a többi elég gyakori.
2/8 anonim válasza:
A véleményem az hogy nagyon nagy sikereket tudok vele elérni a páromnál:) Sok gyakorlás a titka. El kell lazítani a garatot. Én fokozatosan fejlesztettem ki a tudományt, mindig egy picit mélyebbre vettem, aztán ráéreztem hogyan kell. A legegyszerűbb szerintem az ha olyan pózba csinálod hogy a hátsóddal fordulsz a párod arca felé, ha érted hogy mondom, és felülről veszed be. Tehát nem oldalt fekvésben vagytok, hanem te vagy felül. Olyan 69 féle. Úgy csúszik le a legkönnyebben, mert lefelé tolod a torkodon, követi a garat vonalát, és nem a torkod felső részét nyomogatod vele, amitől elég hamar öklendezési ingered lesz, ha nem vagy elég gyakorlott. Én is így csinálom szivesebben mert kényelmesebb. Ezt marha tudományosan elmagyaráztam:D
3/8 A kérdező kommentje:
Oké, de a torokkiegyenesítés az mely pózt takarja?
Mégegy kérdés análhoz: Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?
2011. jún. 7. 20:43
4/8 anonim válasza:
irigylem a pasitokat :D Nekem is van tündéri bnőm, de eza a kettő nem megy. :( 24/F
5/8 A kérdező kommentje:
24/F Ne aggódj, lehet, hogy még nem "érett" rá, hogy ilyesmiket megtegyen a párjának, én 10 évig voltam az exxel, de ő se tudott ilyesmire rávenni, sőt...
A mostanival 2,5 hónapja vagyunk együtt, és valahogy annyira természetes, hogy ilyesmiket megteszek, megengedek neki, és még élvezem is :)
2011. jún. 7. 21:01
6/8 anonim válasza:
Ti kincsek vagytok! Irigylem a pasijaitok, szerencsések.
7/8 anonim válasza:
A mélytorokhoz tényleg a 69 a legjobb póz. Én most próbálom elsajátítani a technikát, már egyre jobban megy, mondjuk a párom nem rendelkezik óriási méretekkel, de tökéletesen bánik vele az ágyban... :) Análnál jobban szeretek síkosítót használni, sokkal könnyebb úgy elkezdeni a dolgot, ha nem használunk akkor kicsit fájdalmas tud lenni. A legjobb póz hozzá szerintem kezdésnél a "kiskifli", majd ha már kitágultál teljesen akkor az is iszonya jó tud lenni, hogyha hason fekszel, a párod rád, erősen hozzádsimul és közben hátulról csinálja. Valamint én lovagolni is imádok anál közben. 18/L
8/8 anonim válasza:
Szintén a 69-et tudom ajánlani, tökéletes eredmény! :) Análhoz mi nem használunk síkosítót, szépen lassan kezdjük, és pár percen belül simán bentvan. Nálunk az vált be, amikor én lefekszek, és a lábaim a vállaira teszem, így tökéletes a behatolás, és hamarabb is össze jön. Vagy hátulról.Lovagolni csak akkor, ha rendesen kitágultam. :):)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!