Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál sorozatos orgazmus pubertáskor előtt. Tapasztalta ezt valaki magán?
Ezen az oldalon találtam:
Az idézet:
"Bármilyen meglepően hangozzék, a legtöbb férfi multiorgazmusos, mielőtt serdülni kezd. Kinsey kutatásai szerint a serdülőkornál fiatalabb fiúk fele rövid időn belül képes második orgazmusra, csaknem harmaduk ötre vagy többre, egymás után."
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Csorby nálad ez lehet!Idézet máshonnan:
"Megfigyelték, hogy biológiailag serdületlen fiúk, akik már felfedezték az önkielégítés örömeit, egymás után több orgazmusra is képesek. Aztán későbbi éveikben elvesztik ezt a képességet. Mi történt hát velük? A válasz nyilvánvaló: elkezdtek ejakuálni, aminek lemerítő hatása van."
húúú. de irigy vagyok azokra, akik ki tudták ezt próbálni. sajnos én csak akkor masztiztam, amikor volt már magömlésem.
Akik próbálták fiatalabban, azokhoz lenne kérdésem:
volt különbség az érzésben, vagy csak az orgazmus mennyiségében? és hirtelen jött az első magömlés ? vagy fokozatosan? és akkor már fokozatosan csökkent az orgazmusok száma? vagy ez hogy volt?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!