Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúknál sorozatos orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál sorozatos orgazmus pubertáskor előtt. Tapasztalta ezt valaki magán?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon találtam:

Az idézet:

"Bármilyen meglepően hangozzék, a legtöbb férfi multiorgazmusos, mielőtt serdülni kezd. Kinsey kutatásai szerint a serdülőkornál fiatalabb fiúk fele rövid időn belül képes második orgazmusra, csaknem harmaduk ötre vagy többre, egymás után."

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 7. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen..Azóta edzek rá,hogy újra legyen.
2011. jún. 7. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Na persze itt a rövid idő nem fél tized mp, hanem olyan 10-20 mp. Ám igen, tapasztalat, ilyen voltam.
2011. jún. 7. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Az idősebb fiúk is képesek rá, csak szólok :D csupán megfelelő hangulat, izgalmi állapot, és persze partner kell hozzá :)
2011. jún. 7. 20:32
 4/10 Csorby ***** válasza:
hát nekem wolt wolt mikor 1más után 10-15x elmentem 1élwezés max 1perc wolt...de most 17 wok és csak 1x tok,persze ezt naponta 2,3x...de most nemtom mé nem birom olyan sokszór..ja és azt még megjegyezném h 15x tudtam 1más után,de azt napi min 5x...xd
2011. jún. 7. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Csorby nálad ez lehet!Idézet máshonnan:

"Megfigyelték, hogy biológiailag serdületlen fiúk, akik már felfedezték az önkielégítés örömeit, egymás után több orgazmusra is képesek. Aztán későbbi éveikben elvesztik ezt a képességet. Mi történt hát velük? A válasz nyilvánvaló: elkezdtek ejakuálni, aminek lemerítő hatása van."

2011. jún. 7. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam. 14 évesen 5 perc alatt 4x ;) igaz akkor csapkodtam de most már élesbe megy a dolog. 19 éves fejjel 15 perc alatt ha 1x elmegyek :D
2011. jún. 7. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha akkor tudtam volna erről,vertem volna mint a gép...
2011. jún. 7. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
xddddddddddddddddd
2011. jún. 7. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
most is verheted csak kicsit gyúrj bicepszre meg tricepszre és gyorsabb leszel :D
2011. jún. 7. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

húúú. de irigy vagyok azokra, akik ki tudták ezt próbálni. sajnos én csak akkor masztiztam, amikor volt már magömlésem.

Akik próbálták fiatalabban, azokhoz lenne kérdésem:

volt különbség az érzésben, vagy csak az orgazmus mennyiségében? és hirtelen jött az első magömlés ? vagy fokozatosan? és akkor már fokozatosan csökkent az orgazmusok száma? vagy ez hogy volt?

2011. jún. 12. 00:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!