Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemennétek 1-2 éjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek 1-2 éjszakás kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Lényeg: Van egy pasi, aki felvetette mi lenne ha együtt töltenénk pár éjszakát.. És én nem tudom mi tévő legyek :S

Mert a srác(29) modell aki ugyebár jóképű meg minden egyéb... Bárkit megkaphatna elvileg...

Én viszont egy átlagos(21éves) semmi extrás csaj vagyok, alacsony, elég pici mellekkel.. Tehát nem vagyok éppen bombázó... Ő mégis velem akar..

1.Szerintetek miért, ha jobbat is kaphatna?

2. belemennétek e pár éjszakába, ami nagy valószínűséggel jó is lenne...?

2011. jún. 7. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van párod?
2011. jún. 7. 20:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Van, akivel nem vagyunk már valami jóban.. a szeretkezés is kimarad mostanában.. már csak olyan mintha közeli ismerősök lennénk... vagy ilyesmi.... Ez a kapcsolat a végét járja.. mellesleg részéről volt félre..... régebben.
2011. jún. 7. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Hihi, az első rátapintott a lényegre. :D

Szerintem tedd ki a jelenlegi pasid szűrét, feküdj le a modelleddel, aztán vadássz tovább. Meg ne csald, ne legyél olyan mint a többi...

2011. jún. 7. 20:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Megcsalni nem akarom.. az biztos... De szerintetek miért engem szemelt ki? Minek neki egy átlagos fiatal csajszi, aki nem bombázó+ nincs nagy melle.. és még nem is olyan tapasztalt? de ezt mondtam is neki..
2011. jún. 7. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem mennék bele. 24/N

Azért akar téged, mert úgy érzi könnyen megkaphat, lehet melletted még másokat is fűz, ki tudja, azért annyira naiv ne legyél, hogy most téged választott és ez megtiszteltetés... És egyetértek előbb rakd ki a párod, utána azt csinálsz, amit akarsz.

2011. jún. 7. 20:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Lassan 1 hónapja próbálkozik... És eddig még csókot sem hagytam, pedig többször megpróbálta...

de nekem akkor is fure ez...

Köszi a válaszokat

2011. jún. 7. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Dobd a barátod, ha már nem működik, aztán ha hiányzik a szex keresd meg a modellfiút.
2011. jún. 7. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha már egy hónapja találkozgatsz a zsúrpubival, már az is csúnya volt tőled. Dobd ki szegény pasid, ne szopasd.
2011. jún. 7. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerinted pont beléd fog zúgni a kiscsávóXD Dobd ki a pasid feküdj le a csávóval és akkor maradni fogsz a nullán:D
2011. jún. 7. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:
a luk az luk....egy luk lennél neki a többi közül..addig kellesz neki amíg meg nem kap.Utána tovább áll....hagyd az ilyen kis b*zi modelleket...van náluk jobb pasi is egyéjszakásra!
2011. jún. 7. 21:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!