Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek 1-2 éjszakás kapcsolatba?
Lényeg: Van egy pasi, aki felvetette mi lenne ha együtt töltenénk pár éjszakát.. És én nem tudom mi tévő legyek :S
Mert a srác(29) modell aki ugyebár jóképű meg minden egyéb... Bárkit megkaphatna elvileg...
Én viszont egy átlagos(21éves) semmi extrás csaj vagyok, alacsony, elég pici mellekkel.. Tehát nem vagyok éppen bombázó... Ő mégis velem akar..
1.Szerintetek miért, ha jobbat is kaphatna?
2. belemennétek e pár éjszakába, ami nagy valószínűséggel jó is lenne...?
Hihi, az első rátapintott a lényegre. :D
Szerintem tedd ki a jelenlegi pasid szűrét, feküdj le a modelleddel, aztán vadássz tovább. Meg ne csald, ne legyél olyan mint a többi...
Nem mennék bele. 24/N
Azért akar téged, mert úgy érzi könnyen megkaphat, lehet melletted még másokat is fűz, ki tudja, azért annyira naiv ne legyél, hogy most téged választott és ez megtiszteltetés... És egyetértek előbb rakd ki a párod, utána azt csinálsz, amit akarsz.
Lassan 1 hónapja próbálkozik... És eddig még csókot sem hagytam, pedig többször megpróbálta...
de nekem akkor is fure ez...
Köszi a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!