Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha kinyalnak titeket milyen érzés?
Srác vagyok és dugom is nem csak nyalom de ha a nyalással nem érek el semmit akkor nem csinálom ezért kérdezte, gondolom élvezi mert látszik.
de közelebb is jut a csúcsra töle ??
a lány néma, vagy süket, vagy egyéb kommunikációs gátak vannak köztetek?
ne tőlünk kérdezd már hogy hogy nyald ki őt...
nekem nem szúrja a szemem, a tiéd próbálom felnyitni, ugyanis erről itt nem fogsz használható választ kapni.
hogy miért nem?
nem, nem azért mert bunkó vagyok és nem mondom meg.
azért, mert nem tudom se én, se a többiek hogy mi a jó a barátnődnek.
van aki szereti a nyalást, van aki nem. van aki jól csinálja, nyilván van aki nem. lehet hogy ő nem szereti. az is lehet hogy igen. lehet hogy nem jól csinálod, lehet hogy igen, és az is lehet hogy nem úgy csinálod ahogy éppen ő szereti.
és ha a reakcióiból nem tudod - úgy látszik nem tudod - akkor bizony a legegyszerűbb ha megkérdezed.
Ha a barátnőd "összehúzza" a lábait (azaz zárja) az azt jelenti, hogy kellemetlen amit csinálsz, legyél kifinomultabb..
Nameg tanuld meg értelmezni a metakomunikációt.
Meg ha csak dugod és nyalod, akkor nem csodálom, hogy nem élvezi...
Hallottál már a "szeretkezés" szóról? :)
Pisti1987:
Chillivel kevert Erős Pistát evett előtte...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!