Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak, miért húzom fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak, miért húzom fel a gumit?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki eléggé jó bőr. Viszont tudom róla, hogy nem én vagyok sem az első sem a 10. a listáján. Eléggé sok gyerekkel volt már, 5 éve szedi a fogamzásgátlót. Nem nagyon akarok elkapni tőle semmit sem. Most lesz a 2.szex ezzel a lánnyal. Az elsőnél(fél éve volt), elmaradt a gumi. Most viszont szeretném felvenni. Ő az első alkalommal azt mondta teljesen elszokott a gumitól, most viszont kénytelen lesz abban élveznie a dolgot. Mit mondjak neki? Valami kamut szeretnék. Jó lenne vele még több, jó sok alkalom is, mert elég jó bőr tényleg. Nincs olyan gyógyszer, amivel nem szabad szexelni?
2011. jún. 7. 19:51
 1/10 napietus ***** válasza:
mondd azt, hogy nem bízol a tablettában, szerinted a gumi biztosabb. vagy, hogy ez a fétised :P
2011. jún. 7. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mond neki, h gombás a lompos és nem akarod megfertőzni
2011. jún. 7. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
"Figyelj cica, te is, és én is tudjuk hogy az utóbbi 5 évben körbeadtak mint a békepipát, úgyhogy én inkább bukósisakkal mennék be a barlangba."
2011. jún. 7. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Tudom annyi pasival voltál az utóbbi időben mint Manhattan lakossága , ezért megkímélem magam a bacijaidtól :D
2011. jún. 7. 19:58
 5/10 A kérdező kommentje:
:D köszi a válaszokat
2011. jún. 7. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondd hogy terjeszted a HPV-t és ha nem akar méhnyakrákot akkor ebből bizony gumi lesz. Ha akar akkor is, mert nem vennéd a lelkedre ha történne vele valami. De nem lenne neked is jobb egy rendes barátnő mint hogy folyton egy sokat használt lotyót kúrogass?
2011. jún. 7. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mondjad azt, hogy a te farkad nem "vízálló", és nem szertnéd, ha zárlatot kapna, mert akkor nem működik rendesen, és rázni fog.
2011. jún. 7. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Ha az elsőnél nem vetted fel akkor már olyan mindegy.

Egyébként meg mond azt, hogy nemrég voltál endokrinológián spermabankba spermát adni, és kiderült, hogy túl jó minőségű a spermád, és nem akarsz kockáztatni még gyógyszer mellett se.

2011. jún. 7. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Simán vágd a képébe, hogy a közös zuhanyzót is gumipapucsban használod.

Szerintem nem fog tiltakozni, ha mondjuk egy érdesített gumit viszel, az "ő élvezetéért".

Nekem meg te nem kellenél, ha képes vagy egy ilyen ingyenk.urvával kavarni, mert jó bőr... Nincsenek nagy igényeid, meg kell hagyni.

2011. jún. 7. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt hazudozni. Inkább ő érezze kellemetlenül magát, hogy mindenkivel megb.szatja magát. Nem szabad az ilyen riherongyokban megbízni sem az érzéseivel, vagy a gondolataival törődni. Szed tablettát, és akkor mi van. Bármikor benyögheti, hogy terhes és te vagy a 50 apajelölt egyike. Ráadásul ki tudja mennyi szart össze szedhetsz tőle. EGy numera nem ér annyit. De ha neked ez kell, akkor magyarázkodj és alázkodj meg egy ilyen kis k.rva előtt.
2011. jún. 8. 01:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!