Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha néha bepánikolok?
Ez az első komolyabb kapcsolatom, már több mint fél éve vagyunk együtt. Még nem feküdtünk le, csak orálisan csináljuk. Szép fokozatosan haladtunk a testi dolgokban, de egy idő után mindig beijedek mikor kicsit magasabb szintre lépünk. Ez egy idő után mindig elmúlik. Szívesen lefeküdnék vele, de félek h később megbánnám és ezzel tönkretenném magam... Amúgy nagyon szeretem a barátomat!
Elsősorban tapasztaltabb lányok véleményére lennék kíváncsi (akinek esetleg több barátja is volt már), de másoktól is szívesen fogadok tanácsokat!
Előre is köszi a normális válaszokat! :)
lány/17
Amíg nem kívánod fenntartás nélkül, addig ne feküdjetek le. Nem sürgős.
24/N
Nem az a baj, hogy nem akarom nagyon, hanem hogy félek hogy ha valami történne kettőnk között akkor annyira fájna hogy ennyire odaadtam magam (nem csak szex), hogy nemtudnék tovább lépni. Azért szoktam megijedni is, mert akkor úgy érzem, hogy akkor éppen túl sokáig mentünk el.
Ezért lennék kíváncsi tapasztaltabb lányok véleményére, akik már több fiúval voltak. Nagy trauma volt szakítani azzal a pasival akivel először voltatok? Milyen volt utána?
Ha nem vagy 100%-ig biztos magadban és a barátodban várjál még vele.
Én se voltam biztos benne, de megtettem és megbántam. Pont 17 éves voltam. Aztán rá egy hónapra szakított a fiú. Pedig már 5 hónapja együtt voltunk.
Én közvetlenül a szakítás után megbántam. (16 voltam, 4 hónapja voltunk együtt amikor elvesztettem a szüzességem, aztán egy évet voltunk még együtt mire szakítottunk.) De később, 3 évvel és néhány pasival utána már azt mondom, h tök mindegy, lehetett volna rosszabb is. Nem ez van rossz hatással a szexuális életemre, hanem sok minden más. Persze attól a pasitól ered, de ez már későbbi, és nincs köze a szüzességemhez, az nem annyira nagy dolog hosszú távon, mint előtte gondolod. Lehet egy szép emlék vagy egy trauma, de ha nem iszonyatosan rossz, márpedig ilyen hosszú kapcsolat után olyan iszonyatosan rossz nem lehet, akkor nem teszed vele tönkre magad, max pár évre elmegy a kedved, de igazán nagy bajt már nem csinálhatsz.
De szerintem is akkor feküdj le vele ha tényleg kívánod és úgy érzed h kész vagy rá.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!