Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális sex volt a baratommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális sex volt a baratommal és mikor elélvezett kivette es egy kicsi lefolyt a puncimra mivel kutya pózban csináltuk, teherbe lehet esni ugy is ha az ondó a puncimra kerül? Letöröltem, de hát mindenki tudja ahogyan törlöd az beljebb kerül!

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Amúgy nem hiszem, de ha nagyon aggódsz, akkor tesztelj!
2011. jún. 7. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte kizárt. Azért az nem megy olyan könnyen.
2011. jún. 7. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhességen nem aggódnék, de egy jó kis e-coli fertőzés elég kellemetlen lesz és az sanszosabb. Remélem azért óvszerben estetek neki ilyesminek...
2011. jún. 7. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

nem lehet ilyen könnyen teherbe esni, vannak párok akiknek több hétig próbálkozni kell.

de egyébként teszt, igaz ogy drága.

De szerintem semmi ok az aggodalomra.

2011. jún. 7. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha lett volna óvszer, akkor nem folyik sehova a cucc. Csak gratulálni tudok nektek, azért én a helyedben most egy pár hónapig nem kerülnék közeli kapcsolatba a párom péniszével. Se szájba, se punciba nem engedném.
2011. jún. 7. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Ha ennyire egyértelmű, hogy törölközésnél beljebb is kerülhet az ondó, akkor talán ennek is egyértelműnek kellett volna lennie, hogy gumi nélkül rohadt nagy a fertőzés veszélye análba.
2011. jún. 7. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! a fertozes veszelytol nem felek,mivel a higieniaval nagyon is van fogalmunk!
2011. jún. 7. 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:
higieniarol,rosszul irtam!
2011. jún. 7. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fertőtlenítőszerrel mostátok ki a végbeledet? Mert a meleg víz és a szappanos víz nem írtja ki a baktériumokat.
2011. jún. 7. 19:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!