Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nő mennyire legyen szenved...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mennyire legyen szenvedélyes az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
nagyon
2011. jún. 7. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hajszálpontosan annyira, amennyire neki jólesik. Annál se jobban, se kevésbé.
2011. jún. 7. 14:55
 3/10 A kérdező kommentje:
És mit takar hogy nagyon?Leírnátok hogy mitől szenvedélyes nektek egy lány?
2011. jún. 7. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, szerintem legyél aktív résztvevője a szexnek. Azt nem szeretik a férfiak ha csak fekszel mint egy darab fa. A lényeg hogy élvezd a szexet. Ha tudod hogy mi a jó neked a szexben akkor másoknak is többet és könnyebben tudsz adni. Aki azt sem tudja hogy neki mi a jó attól nehezen várható el hogy szenvedélyes legyen. Mennyi tapasztalatod van szex terén? Szoktad élvezni az együtt léteket? Úgy igazán?
2011. jún. 7. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:
AZ a baj hogy nagyon is.Már kicsit szégyenlem magam,mivel hogy nem tudunk elmenni kettesben hosszabb útra mert én el kezdek nyomulni és ő is és abból hatalmas orgiákat csapunk.Valahogy minden percben kívánom vele a szexet,és az a fura érzésem van vele kapcsolatban hogy szó szerint szét tudnám szedni!Lehet megfogja unni hogy mindig "tüzes" vagyok?
2011. jún. 7. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja vagy úgy! Akkor ezt mondd:)

Beszélj vele erről. Kérdezd meg nem vagy-e túl sok neki néha. Ha nem, és ő is élvezi, akkor ne aggódj ez miatt. Ha meg igen, akkor fogd vissza magad kicsit. Tanulj meg uralkodni magadon. Mindenkinek más az igénye, nincs arra recept hogy ki mekkora étvágyú nővel bír el:) De szerintem inkább örülhet neki hogy ilyen vagy és nem pedig a másik véglet.

2011. jún. 7. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és nem tudom mióta vagytok együtt, de biztos hogy idővel azért alábbhagy a tűz valamelyest.
2011. jún. 7. 15:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve!Ő is bevállalós,sőt inkább ő hozta ezt ki belőlem,és ezt tudja is.Ő sem egy tutyi mutyi ember!Csak azért kérdeztem hogy más nője is ilyen?
2011. jún. 7. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt ki tudja hozni belőlük a pasijuk akkor biztos. Én is nimfonak érzem magam ha olyan a pasim. Nekem ilyen a vérmérsékletem. Addig örülj amíg kihozza belőled:)
2011. jún. 7. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
"Zsák a foltját" mi ebben a baj?Élvzzétek és kész!
2011. jún. 7. 16:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!