Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura ez egy kicsit?
Egyre többször olvasok itt ilyesmit, amit nem értek:
A lány elvárja a fiútól, hogy kinyalja, jól el is élvez. De a fiúnak szólnia kell, mielőtt elélvez, s akkor a lány kézzel folytatja.
Mert a lány szerint hüvelyváladék = előnedv ezért ez így egál.
Lehet, hülye vagyok, de szerintem leginkább ÚGY egál, hogy mindketten teljesen kielégítik egymást orálisan. Sőt nő vagyok, mégis így gondolom. Amit a nő kap, az jár a férfinak, arról meg nem tehet a férfi, hogy ő akkor spriccel.
Vélemények?
Kérem a válaszolók női részét, hogy mellőzzék a hárpia stílusú hozzászólásokat, ha ellentmondanak az addig oké, de próbáljanak frappánsan, meggyőzően és főleg kulturáltan érvelni...
Én azon az állásponton vagyok, hogy;
Miért nem jó a sima szex? =D
süket fülekre találtam
Én is kérdezhetném:
Miért éred be a sima szexszel?
de inkább nem teszem
nálunk ebből nincs probléma. Ha nálatok sincsen, akkor mi a gond?
(Mellesleg: felnőtt emberek meg tudják beszélni a dolgokat, pl az orál kimenetelét is. Ha egy pár megegyezett valamiben, az az ő kettő kis dolguk, ők így fogadják el egymást. Nem tudom ez neked miért akkora érvágás, hogy más máshogy boldog.)
"Gond" az nincs.
Véleményeket kértem, erre kaptam két hozzászólást, miszerint ne tegyek fel ilyen kérdéseket.
Teljesen igyza van a kérdezőnek
Pippantás naturba végig szájba
Engem nem zavar, ha a számba megy, de megértem azokat, akiket igen.
Egyáltalán nem tekinthető ugyanolyannak a hüvelyváladék és a sperma!
A hüvelyváladékot nem muszáj benyalogatni, lenyelni orál közben a fiúnak, elég, ha a csiklónál ügyködik. Nem folyik a szájába semmi.
Míg a lány kész tények elé van állítva...
De ha undorodnék tőle tegyük fel, akkor is megtenném, magamból kiindulva, azonnal szakítanék egy olyan pasival, aki nem lenne hajlandó végigvinni az ügyet.
Mert ez így nem orál a fiúknak, ha abbamarad a csúcs előtt!
Olyan mintha kézzel elégíteni ki a lány.
Nálam ilyenről szó se lehetne fordított esetben, hogy nyalogat a barátom, majd mielőtt orgazmusom lenne, a kezére vált, és úgy megyek el. Pff!!
Sajnálom az olyan férfiakat, akiknek csak ilyen nő jutott.
A helyükben kirúgnám őket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!