Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem fura ez egy kicsit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Egyre többször olvasok itt ilyesmit, amit nem értek:

A lány elvárja a fiútól, hogy kinyalja, jól el is élvez. De a fiúnak szólnia kell, mielőtt elélvez, s akkor a lány kézzel folytatja.

Mert a lány szerint hüvelyváladék = előnedv ezért ez így egál.

Lehet, hülye vagyok, de szerintem leginkább ÚGY egál, hogy mindketten teljesen kielégítik egymást orálisan. Sőt nő vagyok, mégis így gondolom. Amit a nő kap, az jár a férfinak, arról meg nem tehet a férfi, hogy ő akkor spriccel.

Vélemények?

Kérem a válaszolók női részét, hogy mellőzzék a hárpia stílusú hozzászólásokat, ha ellentmondanak az addig oké, de próbáljanak frappánsan, meggyőzően és főleg kulturáltan érvelni...

2011. jún. 7. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Én azon az állásponton vagyok, hogy;

Miért nem jó a sima szex? =D

2011. jún. 7. 14:48
 2/12 A kérdező kommentje:

süket fülekre találtam

Én is kérdezhetném:

Miért éred be a sima szexszel?

de inkább nem teszem

2011. jún. 7. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

nálunk ebből nincs probléma. Ha nálatok sincsen, akkor mi a gond?

(Mellesleg: felnőtt emberek meg tudják beszélni a dolgokat, pl az orál kimenetelét is. Ha egy pár megegyezett valamiben, az az ő kettő kis dolguk, ők így fogadják el egymást. Nem tudom ez neked miért akkora érvágás, hogy más máshogy boldog.)

2011. jún. 7. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek azzal, hogy amit a nő kap, jár a férfinak is. Teljesen igazad van. Én is gondolkodtam ezen. Vannak, akik finnyásabbak, nem tehetnek róla. Én is közéjük tartozom (nő vagyok), közöltem is a párommal, hogy nem szeretném, ha a számba kerülne a sperma. Tiszteletben tartotta. Viszont ő azt mondta, hogy ő nem finnyás, és szívesen csinálja nekem. Azon vagyok, hogy szokjam a dolgot, mert engem egy kissé zavar, hogy nem teljesen tudom viszonozni neki, amit ad.
2011. jún. 7. 14:52
 5/12 A kérdező kommentje:

"Gond" az nincs.

Véleményeket kértem, erre kaptam két hozzászólást, miszerint ne tegyek fel ilyen kérdéseket.

2011. jún. 7. 14:53
 6/12 A kérdező kommentje:
ezt az 1. kettőre írtam
2011. jún. 7. 14:53
 7/12 pötty! ***** válasza:
én nő létemre szeretem csinálni és imádom mikor látszik rajta hogy élvezi és nem kell arra figyelnie hogy szóljon mielőtt elmegy :)teljesen át tudja adni magát a dolognak :) és persze viszonozza is :)
2011. jún. 7. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Teljesen igyza van a kérdezőnek

Pippantás naturba végig szájba

2011. jún. 7. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha a számba megy, de megértem azokat, akiket igen.

Egyáltalán nem tekinthető ugyanolyannak a hüvelyváladék és a sperma!

A hüvelyváladékot nem muszáj benyalogatni, lenyelni orál közben a fiúnak, elég, ha a csiklónál ügyködik. Nem folyik a szájába semmi.

Míg a lány kész tények elé van állítva...

2011. jún. 7. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:

De ha undorodnék tőle tegyük fel, akkor is megtenném, magamból kiindulva, azonnal szakítanék egy olyan pasival, aki nem lenne hajlandó végigvinni az ügyet.

Mert ez így nem orál a fiúknak, ha abbamarad a csúcs előtt!

Olyan mintha kézzel elégíteni ki a lány.

Nálam ilyenről szó se lehetne fordított esetben, hogy nyalogat a barátom, majd mielőtt orgazmusom lenne, a kezére vált, és úgy megyek el. Pff!!

Sajnálom az olyan férfiakat, akiknek csak ilyen nő jutott.

A helyükben kirúgnám őket.

2011. jún. 7. 17:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!