Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogyan történt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan történt az eddigi legnagyobb elélvezésetek? Mennyi anyag jött ki?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Pláza WC-ben, már 2 napja nem vertem. nagy volt:D Meg amikor haverom kiverte nekem.. :D
2011. jún. 7. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
az hogy mennyi jön ki nem egyenesen arányos azzal h mekkorát élvezek... és most meséljem végig?-.-
2011. jún. 7. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem általában nincs sok anyagom, de egyszer úgy sikerült a dolog, hogy hanyatt fekve recskáztam, és már jól fel voltam izgulva. Legnagyobb meglepetésemre az arcomba és a számba is került belőle.
2011. jún. 7. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
az első meg búza...
2011. jún. 7. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
osztálykirándulás után mikor hazamentem... 5napos volt a kirándulás és jól rárátottam egy eva angelina videóra... még az asztalon is volt egy kis ge*i
2011. jún. 7. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nos a "fizikailag legnagyobb" annyira fájt, hogy magát az orgazmust nem is éreztem, ami viszont a legélvezetesebb volt azzal sikerült összeveretnem a falat is:D de a legtöbb cucc nem ennél jött, az akkor jön ha sokáig nem csinálom
2011. jún. 7. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan, de vasárnap este egyik ismerösömmel szexeltem, pont kutyapózban voltunk amikor kihúztam, de ennyi még sosem jött belölem, szegény csajnak a hátán, haján végig volt pakolva cuccossal.
2011. jún. 7. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztálykiránduláson. Kisorsoltuk, hogy melyikünk melyik lánnyal alszik. Semmi szex, csak együtt alvás. Akihez én kerültem, azzal a lánnyal viszont elkezdtük símogatni egymást. Jó 30-40 perc után már nem csak símogatta, hanem húzogatni is kezdte a farkamat és akkor sültem el. A paplan, a combom, a letolt alsógatyám, a lány hálóinge teljesen olyan lett.
2011. jún. 7. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy olyan h az arcomra is került... kb. 2 hét hokimentes "élet" után 19F
2011. jún. 7. 22:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!