Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a nők szívesen elégítik ki orálisan partnerüket amíg udvarolnak nekik, de később már nem hajlandóak? (vagy csak nagyon néha-néha, de ők elvárják fordítva)

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes én senkit nem szoktam orálisan kielégíteni, aki udvarolgat nekem. csak azt akivel már hosszú ideje tartó, bizalmi kapcsolatban vagyunk, ennyi.
2011. jún. 7. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét. Olyannal sosem bújok ágyba, akivel csak randizgatunk. A páromat viszont bármikor kielégítem orálisan, ha szeretné. Gyakorlatilag majdnem minden másnap, amikor együtt vagyunk (a szeretkezés mellett)
2011. jún. 7. 14:02
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Mert azt hiszik, hogy már "megvették a férfit", innentől kezdve pedig már nem kell a kedvére tenniük. Ez férfiaknál is van így, pl. udvarlás idején kábé naponta virágot kap a lány, házasságban szinte soha. Ellustulnak. Általános emberi tulajdonság.

Valószínű aki így tesz, kezdetben se élvezte igazán az orált.

Fordítva meg azért várják el, ha elvárják, mert

1. önzők

2. valaki felállított egy egyenletet, hogy előnedv = hüvelyváladék, ezért a nők örülnek, hogy emögé el tudnak bújni, így nem kell orálisan ténylegesen kielégíteni a pasit, elég szopogatni kicsit. Hogy ők elélveznek orál közben, a pasi csak a nő kezétől, az nem zavarja őket. Pedig az számít igazán.

2011. jún. 7. 14:04
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Ez hülyexég. Ha kifogást keres 2 pofon aztán már térdel is.
2011. jún. 7. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Én sosem elégítettem ki senkit sehogy amíg csak udvaroltak nekem. Én szeretem az orális szexet csinálni is, ez nem attól függ nálam hogy 2 hónapja vagy 2 éve vagyunk együtt.

De valószínű az általad említett esetekben olyasmi lehet a magyarázat férfiakra átírva, hogy amíg egy pasi udvarol addig például kinyitja a kocsiajtót, állandóan kedves velünk, stb... Ugyanez csak peptiában:D Aztán ha megtörténik aminek meg kell történnie, azaz "megszerez" minket, akkor minden udvariasság, kedvesség elmarad illetve alaposan lecsökken.

2011. jún. 7. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

14:37 vagyok

folytatás:

Az egyik pasimat kérdeztem erről, ő így fejezte ki magát nagyon viccesen: Az volt a beetetés...

2011. jún. 7. 14:38
 7/14 A kérdező kommentje:

régebben a barátnőim szívesen szoptak (és le is nyelték), a mostani párom is csinálta és szerintem szívesen, de mostanság azt mondja nem jó az íze. Én soha nem kértem senkitől, hogy nyelje le - rá bíztam mit csinál, sőt ha végén kézzel csinálta az se baj - de pár év alatt szinte megszünt az orális álvezetek.

Mások is mondták már, hogy minden férfi így jár pár év alatt (tisztelet a kivétélnek, mert azok is vannak biztosan)

A nőktöl kérdezném: Rossz az ondó íze? (A puncié nem azt tudom és szerintem az ondó se más! Vagy tévedek?

2011. jún. 7. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kóstold meg a sajátod. Komolyan. Én már kóstoltam a saját ízemet, nem éreztem semmit. Az ondónak nincs túl kellemes íze, tetézi hogy sok, hirtelen ömlik, és meleg:) Valakinek ízlik mondjuk. Én hagyom hogy a számba menjen, de már nem nyelem le mert többször rosszul lettem tőle. De nem ezen múlik szerintem hogy valaki szereti-e csinálni, hiszen mint mondtad nem muszáj lenyelni. Amelyik nő nem hajlandó csinálni, de a párjától elvárja az orális szexet az egy önző, lusta p.csa. Én ezt gondolom. 27/N
2011. jún. 7. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Nyeljed a sajátod és megtudod milyen. Istenem de nagy problémáid vannak, látod ezért nem akarja sok nő kielégíteni orálisan a párját, mert fél, hogy olyan önző emberrel van dolga, mint te....
2011. jún. 7. 14:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Úgy érzem nem vagyok önző. Nem ezen múlik egy jó kapcsolat szerintem, hogy van-e orális sex vagy nincs. Csupán furcsálom hogy ami 4-5 éve még "jó" volt az már nem az. Valamint a "nyalás" jól esik neki továbbra is.

Mint írtam nekem nem ezen múlik a kapcsolatunk, csak nem értem a dolgot és ezért kérdeztem (és más férfi társam se érti szerintem)

Én puncit nyalok és nem kóstolom a sajátom ezért kérdem.

Komolyabbra fordítva:

Hallottam azt, hogy ha pl ananászt vagy cukrozott gyümölcsöt (párolt zöldségeket) ennék egész nap és húst egyáltalán nem akkor "finomabb" lenne az íze. Ez igaz? (ne nevessetek, fogalmam sincs és hülyeséget ne írjatok csak ha már próbáltátok és tudjátok)

2011. jún. 7. 15:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!