Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy viselkedik a barátotok, ha nektek épp nincs kedvetek szeretkezni, neki pedig lenne?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 13:33
1/10 napietus válasza:
férjemnek van érzéke ehhez. látja rajtam, hogy mikor nincs kedvem, és akkor ő sem erőlteti. szerintem sok felesleges sértődést, konfliktust spórolunk meg ezzel.
2/10 anonim válasza:
Az én párom is megértő, de azért nem adja fel egykönnyen. Sokszor a végén neki lesz igaza.
3/10 anonim válasza:
Az én párom néha nagyon bedurcizik rajta. Nem mindig találja ez azt, hogy mikor csak kéretem magam, és mikor van a tényleg nem. Ez utóbbira már bevezettem a "Nem akarok ezen vitázni veled" mondatot, mert akkor érti, hogy ez tényleg nem. Általában hisztizik miatta egy sort, majd bocsánatot kér érte, és igyekszik megérteni.
4/10 anonim válasza:
Megmondom neki, hogy nincs kedvem, és akkor puszilgat aztán békén hagy.
De van amikor sikerül felcsigáznia.
5/10 anonim válasza:
Ha látja rajtam, hogy nagyon nincs hozzá kedvem, akkor békén hagy. De azért általában addig-addig bújik, míg beadom a derekam. :)
6/10 anonim válasza:
Mi az hogy nincs kedve?
Este el sem tudok aludni 3 sör meg egy pippantás nélkül
7/10 anonim válasza:
ha ez most tanácskérés a saját esetedre, azt mondom, először is légy megértő, és egyáltalán nem erőszakos! és igen ahogy már írták, kis ez-kis az, általában végül beadják a derekukat. de ha most tényleg tanács miatt írtad, elsősorban azt kéne tudni hogy mióta vagy vele együtt, és milyen gyakori ez a "jelenség"...
8/10 anonim válasza:
barátnőm is általában egy 10 perc után belemegy...de ez olyan,mintha csak szánalomból tenné:D:D
9/10 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok a kapcsolatban és eléggé zavar, hogyha nincs kedvem, a barátom átfordul a másik oldalra, mintha megsértődne. Persze biztos nem kellemes, ha elutasítják az embert, de ígyis szinte napi szinten vagyunk együtt, ami nekem sok. (majd egy éves kapcsolat, 23F, 20L)
2011. jún. 7. 15:50
10/10 anonim válasza:
úgy látszik akkor ez a kanoknál genetikai:D én is ezt csinálom...de akkor legalább verd ki szegénynek:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!