Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy egyszerűen nem kívánom a szexet? 22/L
Figyelt kérdés
egyszerűen valahogy nem kívánom :S párommal nincsen semmi baj, szal emiatt sem lehetne.2011. jún. 7. 13:25
1/7 anonim válasza:
Nálam ez periodikusan előjön. Mensi előtt egy-másfél héttel nagyon komoly erőfeszítésekbe telik, hogy szex terén a párom kedvére tegyek, és legyen valami. A ciklus másik 2,5-3 hetében nincs semmi gond.
Szokott még máskor is előjönni ilyesmi. Főleg, ha valami nincs rendben a mindennapokban. Olyankor sem tudom elengedni magam igazán.
2/7 A kérdező kommentje:
nekem meg szinte állandó jelleggel előjön vagyis lehet el se múlik ez az állapot. és nem tudom hogy mitől lehet :S
2011. jún. 7. 13:37
3/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele :( Az első pár hónapban nem kívántam, aztán bő fél évig nagyon, aztán 3 hétig megint nem, azután pár hónapig minden rendben volt, most 2 hete megint nem kívánom... :( Nagyon benedvesedek, és emiatt nem érzek semmit :S (mintha ismét a legelején lennék) Jó a szeretkezés, élvezem meg minden, de nem tudok elélvezni, mert egy idő után nem érzek semmit, ki leszek dörzsölve, fáj, és abbahagyjuk :(
5/7 anonim válasza:
Haha. Én biztos nem vagyok depressziós :)
6/7 anonim válasza:
Nem szedsz fogamzásgátlót? Attól is lehet! Én abbahagytam, és visszajött a kedvem!!! Pedig azt hittem, minden reménytelen!
7/7 A kérdező kommentje:
depressziós szerintem nem vayok, inkább csak néha hangulatváltozások, nem szedek, szal az sem lehet.
2011. jún. 8. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!