Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shimac kérdése:
Szenvednek mások is ehhez hasonlóan? Mit tudok tenni
ellene?
Figyelt kérdés
Párommal lassan 3 éve vagyok együtt. Ő vette el a szüzességemet viszont ő már nem volt szűz.
A probléma ott van, hogy nem élvezem igazán a hüvelyi orgazmust. Igazából nem tudom elmagyarázni, hogy mi az oka. Egyszerűen csak nem szeretem azt az érzést! Tudom elég ostobán hangzik de így van.
Azt tudom,hogy nem az előjáték hiányával van gond, vagy a módszerrel ahogy szeretkezünk(és nem is a pózokkal). egyszerűen akárhányszor eljutok a hüvelyi orgazmust megelőző pontra leblokkolok és nem akarom tovább. Pedig egészen addig minden jó és semmi gond nincs a libidómmal...
Kérlek titeket csak értelmes válaszokat írjatok ,mert elég kínos ez nekem...
2011. jún. 7. 13:21
1/6 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rendkívüli. Ne erőltesd, ha egyébként a csiklóddal kielégülsz. Ez még változhat idővel.
2011. jún. 7. 13:28
2/6 anonim válasza:
Miért kìnos? Szar a partnered, dugj mással.
2011. jún. 7. 13:29
3/6 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy nekem volt egy 5éves kapcsolatom, és nekem nem volt soha hüvelyi orgazmusom....még csiklói sem..ezt nem értem miért nem...de azóta már van más, és volt csiklói orgazmusom többször is...ebben a kapcsolatban, jobban feltudok szabadulni, eltudom magam engedni..én azt tanácsolom, engedd el magad teljesen, legyen hosszú előjáték, nyugodj meg teljesen , az összes izmod ernyedjen el, és csak arra koncentrál amit a párod csinál veled...nekem is ez van amúgy a hüvelyivel, hogy érzem , hogy majdnem meg fura érzés, de utána még sem jön össze!!Igaz még hüvelyi orgazmusom nem volt, de én úgy hallottam a csiklói sokkal jobb , így nagyon nem bánom..persze jó lenne ha lenne, de ha az nem oylan jó mint a csiklói, nem kell csüggedni:)
2011. jún. 7. 13:36
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat:)
Én igazából nem vagyok elcsüggedve, csak páromat zavarja a dolog. Emiatt kicsit úgy érzem,mintha velem lenne a baj...
2011. jún. 7. 18:08
5/6 anonim válasza:
Ha mindig úgy fogtok szeretkezni, hogy arra gondolsz ajj sikerüljön már, mert ha nem akkor a párom megint mit fog szólni hozzá, soha sem fog ö.jönni!!(tapasztalatból beszélek)!!Ezért a párod legyen veled türelmes, érzéki, odaadó, és nem lesz próbléma!!NEM VELED VAN A HIBA!!!!Ezt gyorsan verd ki a fejedből....ez egy kicsit a párod hibája is, hogy nem tudod elengedni magad annyira, mert akkor úgy néz rád, vagy olyan arcot vág, hogy neked megint nem sikerült!!Akkor próbáljátok úgy ki, hogy halk tv-és úgy előjáték, mert engem a csend idegesíteni szokott, vagy igyatok egy kicsit, és te is jobban feloldódsz és akkor nem is gondolsz arra mi lesz HA!!Remélem tudtam segíteni neked!!:))!!
2011. jún. 9. 00:39
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igen sokat segítettél. Igazából azon gondolkodtam még , hogy ez is lehet hogy a távkapcsolat hátulütője...
Ha így van akkor meg fölösleges ezen rágódnom:)
Szerencsére olyan igazi probléma nincs a párommal, talán csak én reagálom az egészet túl:) de úgy érzem akkor is jó,hogy feltettem ezt a kérdést!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!