Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj a gyantázás?
Figyelt kérdés
Leszeretném gyantázni a puncimnál és a lábamnál is, de nem merem az az igazság, pedig mint tudom, sokkal tartósabb, kb. 3 hétig nincs gond vele.2011. jún. 7. 13:19
1/12 anonim válasza:
az első néhány alkalomnál igen, nagyon fáj. de megszokja a bőr. és tényleg megéri.
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, igazából csak úgy tudhatod meg, ha kipróbálod. Én régebben gyantáztattam a lábamat, nem volt vészes, de kellemesnek sem mondanám. Viszont a p*ncigyantázást nem biztos, hogy bevállalnám :S Ha kipróbálod, először csak egy nagyon vékony csíkot kenj fel, abból már tudni fogod, hogy bírod-e vagy sem. Jobbat nem tudok :S
3/12 anonim válasza:
Én próbáltam a puncimnál. Nem bírtam ki. A barátnőm pedig gond nélkül teszi.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy egy nagyon pici területen kipróbálom, mert annyira rossz a borotválás. Épp hogy leszedem a szőrt, egy két napig jó, aztán ahogy kezd nőni minden bajom van tőle, amíg nem lesz pár mm-es, hogy újra letudjam szedni, mert ha korábban próbálom vérzik és fájdalmas az is. :S
2011. jún. 7. 13:27
5/12 A kérdező kommentje:
Mennyire hasonlítható a szemöldök szedéshes?
2011. jún. 7. 13:28
6/12 napietus válasza:
eléggé fáj, mert érzékeny hely, de ki lehet bírni. ahogy anyukám mondaná: "a szépségért meg kell szenvedni, különben is hogy fogsz szülni, ha ennyit sem bírsz ki" :P
7/12 A kérdező kommentje:
xD Húha... elsem tudom képzelni milyen amikor szülnek. Úristen hogy fájhat az! Jól van úgy döntöttem kipróbálom, csak lehet kicsordul a könnyem. És hogy a jobb, ha csak kicsit szedek le mindig, vagy ha nagyobb részt és azt kapom le egyben. Huhh o.o
2011. jún. 7. 13:33
8/12 A kérdező kommentje:
Na és a szőrtelenítő krém? Az mennyire ad tartós hatást? Jobb mint a gyanta?
2011. jún. 7. 13:39
9/12 napietus válasza:
én is könnyezek közben, de az nem baj :) a szőrtelenítő krém nem fáj, csak csíp, viszont nem sokkal tartósabb, mintha borotválnád.
10/12 anonim válasza:
Nincs gyantám, ma epiláltam! Ennél még a szülést is jobban viseltem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!