Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy a nőgyógyászotok mintha szinte megújazna a vizsgálat helyett? Még így sose jártam.
Te élvezted a vizsgálatot?
VAgy a dokin láttad úgy, mintha inkább élvezkedni akarna, mint megvizsgálni?
Nem mindegy?
Én egyszer kardiológusnál voltam, és bejött a doki, peig jóval idősebb volt, de nagyon jó illata volt és nagyon szép, fino keze. Fura volt, hogy a mellemnél matatott. De nődokinál nem hiszem, hogy ilyesmi előfordulhatna velem, elég feszült olyankor az ember.
Ha viszont a második dolog áll fent, az elég durva. lehet, hogy csak te érezted úgy, viszont én nem mennék tübbet ahhoz a dokihoz, és ha módomban állna, beszélgetnék egy kicsit úgy finoman a betegeivel, hogy vajon más is volt-e így.
Csak úgy megkérdezem, hogy ujjazott már meg téged pasi?
És, ha ezt érezted, akkor miért is nem tettél semmit?
"mintha szinte megújazna" - milyen az a mintha szinte?
Én az anyám dokijához járok.Kb 45-50 éves.Sokáig el szokott mókólni ,néha fel izgulok, vagy nedvesedek is .De már megszoktam.
14L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!