Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál után milyen érzés, ha a szádba élvez a pasid? Le is nyeled?
Ha a számba élvez a párom, az nagyon jó érzés, hiszen örömet akartam vele okozni neki. Viszont nem nyelem le. Nem szeretem az ízét, párszor próbálkoztam vele, majdnem visszajött... Szóval ott van mellettünk a zsepi, 3mp alatt kiköpöm, és nincs probléma. Szerencsére a páromnak mindegy, hogy mit csinálok a végtermékkel :)
19/L
"Szerintem undorító!!! Ha nem akarod akkor ne tedd meg, (ha lány vagy) és emiatt elhagyna a pasid az az ő baja-keressen egy k..vát!!"
Némi indulatosságot érzek... köhömm. Mitől van, hogy egyes lányok már az említésétől is rögtön bedühödnek és szóról szóra ugyanezt a sablonszöveget szajkózzák? :) DE TÉNYLEG. Szóról szóra, mintha betanulták volna. Hisz senki nem mondta, hogy emiatt elhagyná a pasija... Amúgy ha igen, az érthető. Te se örülnél, ha nem nyalnának ki.
Amúgy milyen érzés:
- melegség önti el a szám
- le is nyelem
- szuper látni, hogy milyen jó a barátomnak
- imádom az ízét és hogy az én szám váltotta ki az orgazmust
- nem értem azokat, akik eleve úgy állnak hozzá, hogyez csak undorító lehet
- és nem vagyok k...rva, ezt nemcsak k_rvák csinálják, kedves hölgytársaim...
É szeretem csinálni, mert nagyon felizgat engem. :) Érzésre olyan, mint a meleg takony. :D Az íze jelenleg édes, de van, amikor sós. :D Eddig 3x nyeltem le, 2x kihánytam, a 3.-at megúsztam pár óráig tartó émelygéssel. :D Szóval inkább ráhagytam a lenyelés dolgot...:D
Én nem szoktam a barátom arcán látni semmit, pókerarc az ágyban, rendes szexnél is szigorú fejet vág végig, orálnál is. :D
19L
Némi indulatosságot érzek... köhömm. Mitől van, hogy egyes lányok már az említésétől is rögtön bedühödnek és szóról szóra ugyanezt a sablonszöveget szajkózzák? :) DE TÉNYLEG. Szóról szóra, mintha betanulták volna. Hisz senki nem mondta, hogy emiatt elhagyná a pasija... Amúgy ha igen, az érthető. Te se örülnél, ha nem nyalnának ki.
Amúgy milyen érzés:
- melegség önti el a szám
- le is nyelem
- szuper látni, hogy milyen jó a barátomnak
- imádom az ízét és hogy az én szám váltotta ki az orgazmust
- nem értem azokat, akik eleve úgy állnak hozzá, hogyez csak undorító lehet
- és nem vagyok k...rva, ezt nemcsak k_rvák csinálják, kedves hölgytársaim...
Előszőr is nem betanultam hanem kipróbáltam és nem jött be,baromira undorító!Másodszor a kinyalás egyenértékű a sima szopással(nem elélvezésig),én sem élvezek a szájába mivel a nők nem úgy élveznek el mint a pasik,kb azzal tudnám összehasonlítani mikor a nőnek megvan,na ha úgy kinyal az kb egyenértékű a szájbaélvezéssel..
Harmadszor: Ha neked bejön hát csináld,de nem kellene elítélni ha valaki nem csinálja..
4.szer:A sima szopást is nagyon élvezik a pasik(előjátékra gondolok,nem elmenni a végsőkig)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!