Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál után milyen érzés, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál után milyen érzés, ha a szádba élvez a pasid? Le is nyeled?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
35%
A srácoknak igen jó nyeld le ne menjen pocsékba
2011. jún. 7. 12:05
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Ha a számba élvez a párom, az nagyon jó érzés, hiszen örömet akartam vele okozni neki. Viszont nem nyelem le. Nem szeretem az ízét, párszor próbálkoztam vele, majdnem visszajött... Szóval ott van mellettünk a zsepi, 3mp alatt kiköpöm, és nincs probléma. Szerencsére a páromnak mindegy, hogy mit csinálok a végtermékkel :)

19/L

2011. jún. 7. 12:14
 3/31 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem undorító!!! Ha nem akarod akkor ne tedd meg, (ha lány vagy) és emiatt elhagyna a pasid az az ő baja-keressen egy k..vát!!
2011. jún. 7. 12:15
 4/31 A kérdező kommentje:
Egyszer csináltam, baromi jó érzés volt neki, látszott is rajta, utána még vagy egy órán keresztül kocsonya volt a gyönyörtől, de azt mondta, ilyet többet ne csináljak - mármint, hogy le is nyelem, meg eleve azt se hagyja, hogy a számba menjen el.
2011. jún. 7. 12:19
 5/31 anonim ***** válasza:
49%
akkor tedd azt amit o mondott...vagy neked olyan fontos lenyelni???....nem hinnem
2011. jún. 7. 12:27
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintem undorító!!! Ha nem akarod akkor ne tedd meg, (ha lány vagy) és emiatt elhagyna a pasid az az ő baja-keressen egy k..vát!!"

Némi indulatosságot érzek... köhömm. Mitől van, hogy egyes lányok már az említésétől is rögtön bedühödnek és szóról szóra ugyanezt a sablonszöveget szajkózzák? :) DE TÉNYLEG. Szóról szóra, mintha betanulták volna. Hisz senki nem mondta, hogy emiatt elhagyná a pasija... Amúgy ha igen, az érthető. Te se örülnél, ha nem nyalnának ki.

Amúgy milyen érzés:

- melegség önti el a szám

- le is nyelem

- szuper látni, hogy milyen jó a barátomnak

- imádom az ízét és hogy az én szám váltotta ki az orgazmust

- nem értem azokat, akik eleve úgy állnak hozzá, hogyez csak undorító lehet

- és nem vagyok k...rva, ezt nemcsak k_rvák csinálják, kedves hölgytársaim...

2011. jún. 7. 12:28
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy fontos-e, csak kíváncsi voltam, hogy általánosságban ez milyen érzés a pasiknak. :)
2011. jún. 7. 12:29
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

É szeretem csinálni, mert nagyon felizgat engem. :) Érzésre olyan, mint a meleg takony. :D Az íze jelenleg édes, de van, amikor sós. :D Eddig 3x nyeltem le, 2x kihánytam, a 3.-at megúsztam pár óráig tartó émelygéssel. :D Szóval inkább ráhagytam a lenyelés dolgot...:D

Én nem szoktam a barátom arcán látni semmit, pókerarc az ágyban, rendes szexnél is szigorú fejet vág végig, orálnál is. :D

19L

2011. jún. 7. 12:33
 9/31 anonim ***** válasza:
52%

Némi indulatosságot érzek... köhömm. Mitől van, hogy egyes lányok már az említésétől is rögtön bedühödnek és szóról szóra ugyanezt a sablonszöveget szajkózzák? :) DE TÉNYLEG. Szóról szóra, mintha betanulták volna. Hisz senki nem mondta, hogy emiatt elhagyná a pasija... Amúgy ha igen, az érthető. Te se örülnél, ha nem nyalnának ki.

Amúgy milyen érzés:

- melegség önti el a szám

- le is nyelem

- szuper látni, hogy milyen jó a barátomnak

- imádom az ízét és hogy az én szám váltotta ki az orgazmust

- nem értem azokat, akik eleve úgy állnak hozzá, hogyez csak undorító lehet

- és nem vagyok k...rva, ezt nemcsak k_rvák csinálják, kedves hölgytársaim...

Előszőr is nem betanultam hanem kipróbáltam és nem jött be,baromira undorító!Másodszor a kinyalás egyenértékű a sima szopással(nem elélvezésig),én sem élvezek a szájába mivel a nők nem úgy élveznek el mint a pasik,kb azzal tudnám összehasonlítani mikor a nőnek megvan,na ha úgy kinyal az kb egyenértékű a szájbaélvezéssel..

Harmadszor: Ha neked bejön hát csináld,de nem kellene elítélni ha valaki nem csinálja..

4.szer:A sima szopást is nagyon élvezik a pasik(előjátékra gondolok,nem elmenni a végsőkig)

2011. jún. 7. 12:51
 10/31 anonim ***** válasza:
49%
Az indulatosságod miatt válaszolt az írásodra, mert már rögtön azzal jöttél h ha nem csinálja akkor el fogja hagyni, és ezt elég indulatosan, mint ha eddig egy férfi rabszolgája lettél volna, aki minden nap megerőszakolt, és rád eröltette volna ezt a dolgot. Csak szólok h senki sem kötelez rá téged, ennek ellenére te még is ok nélkül azt feltételezted a kérdező pasijáról h egy szexéhes erőszakos tamajkó barom, akit ha nem szopnak le, és nem nyelik le, akkor rendesen kiakad, és talán még el is hagyja. Az írásodnak egyébként nagyon általánosító szaga volt, és gondolom ezért reagáltak rá(megjegyzem jogosan).
2011. jún. 7. 13:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!