Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kielégíteni a partneremet kézzel és orálisan se?
Figyelt kérdés
16 fiú vagyok a partnerem 15 lány.. és se orálisan se kézzel nem sikerül eljuttatnom az orgazmushoz.. miért van ez?2011. jún. 7. 11:11
1/7 anonim válasza:
1., A lány nem tud ellazul
2., A lány vagy / sem mentálisan sem érzelmileg nincs felkészülve még a szexualitásra
3., Ügyetlen vagy
Illetve 1-3 tetszőleges keveréke.
2/7 A kérdező kommentje:
6-7x már lefeküdtünk... és mindíg akarta
2011. jún. 7. 11:15
3/7 anonim válasza:
majd megszokod, hogy a nők nem azt mondják, amit gondolnak
5/7 anonim válasza:
veled vesztette el a csaj?mert akkor lehet azért sincs még orgazmusa.nekem is fél év után lett szex közben orgazmusom.előjátékkal hamarabb azzal úgy 2-3 hónap után.
7/7 anonim válasza:
Nézd, lehet, hogy ósdi duma, de fiatalok vagytok még. Valószínűleg a lány sincs még megérve erre az egészre, hiába voltatok már párszor együtt. Talán előbb fel kéne fedeznetek egymást testén azokat a területeket, amik közelebb visznek az orgazmushoz. Sokan azt hiszik, a pasiknak könnyű, mert csak bizonyos ütemben huzogatják a bőrt, majd egyszer csak elsülnek, és kész az orgazmus. Meglepődnél, ha tudnád, mennyi egyéb mód van még rá. A női test ennél 100x bonyolultabban működik. Beszélgessetek is a szexről, ne csak csináljátok. Szokott maszturbálni a lány? És olyankor jó neki? Ha igen, mutassa meg, hogyan szokta csinálni, hátha úgy sikerül majd neked is megtalálnod azt a módszert, amivel orgazmust okozhatsz neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!