Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ráizgulni a barátnőmre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!2hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, régebben már attól felizgultam ha puszilhatták a nyakamat.Mikor vele vagyok semmi.....Nem vagyok már szűz, talán velem lehet a probléma?Sokszor elég ha látok egy jó csajt az utcán de mikor együtt vagyunk semmi.....Normális válaszokat előre is megköszönném. 18/f2011. jún. 7. 11:05
1/13 anonim válasza:
izgulsz? vagy félsz valamitől?
sok mindentől lehet, de leginkább pszichés oka van. lehet hogy még az előző barátnpd van benned vagy ilyesmi.
2/13 anonim válasza:
Szerelmes vagy a barátnődbe úgy egyébként? Nem tudom hogy mennyire vagy tüzes, de azért ha nem undorodsz tőle és olyasmit tesz ami más lánytól izgató lenne, akkor fel kéne izgulj rá. Szerintem. Vagy annyira hideg mint egy jégcsap? Miért vagy vele? Ezt már tisztáztad magadban?
3/13 anonim válasza:
Talán nem elég erős a vonzalmad. Elmúlt a kezdeti tűz. Ha ez tovább romlik, akkor érdemes gondolkozni a folytatáson. Addig is törd a fejedet az okokon. Ezt neked kell megfejteni.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál a kérdésemre.De ez ellen mit lehet tenni? Mondjuk ha ez lehet a probléma amit mondtál akkor nem értem mert már nem egy barátnőm volt akivel le is feküdtem.
2011. jún. 7. 11:15
5/13 A kérdező kommentje:
na ez egy kicsit érkezett meg az első vélaszolónak szólt:D
2011. jún. 7. 11:16
6/13 A kérdező kommentje:
Lehet valóban ez a baj, hogy nem túl erős a vonzalom.De akkor is pasi vagyok és nem áll fel a barátnőmre mikor együtt vagyunk lehet ciki de ez tényleg így van ez előtt viszont egy jó csajra feltudtam izgulni lehet talán velem van a probléma....
2011. jún. 7. 11:23
7/13 anonim válasza:
Biztos pszichés oka van. Lehetett valami egyéb problémád ami miatt egyszer-kétszer nem sikerült aztán nagyon rá is görcsölhettél erre. Ha magadat fel tudod izgatni, masztira gondolok, akkor biztos nincs szervi bajod. Ha az sem megy akkor fordulj orvoshoz. Ha amúgy minden okés akkor próbálkozz olyan csajokkal akik tényleg tetszenek. Ha rájuk sem izgulsz, akkor keress fel egy pszichológust. Valami jót.
8/13 A kérdező kommentje:
Értem....és a válaszokat nagyon szépen köszönöm:)
2011. jún. 7. 11:47
9/13 anonim válasza:
"...Viszont egy jó csajra feltudok izgulni"
Szerintem már ott nagy a probléma ha a barátnődet nem tartod jó csajnak ... :) Ha ez valóban így van és ugye azt írod nem túlzottan erős a vonzalom, akkor mégis mi okból vagy vele?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!