Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ujjamon NE viseljek gyűrűt? Melyik az az ujj amin ha viselek, melegnek számítok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 10:41
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a jobb hüvelykujj, amin a homoszexuálisok szoktak, tovább ha CSAK a jobb fülében van fülbevaló, az is annak a jelzése.
De most ha jól értem, te neked mind a 10 ujjadra van gyűrűd, és csak azon nem akarsz hordani?
Mert az sztem már kicsit sok.
3/6 anonim válasza:
Ettől még nem fogsz melegnek számítani.
Jobb gyűrűsujjon karikagyűrű, bal gyűrűsujjon egy pecsétgyűrű, szerintem ennyi a max egy férfinak. Persze mindkettőt okkal viseld: Karikagyűrű mert nős vagy, pecsétgyűrűt meg mert kaptad valami nagy fordulópontra (pl diploma), ne magadnak vedd őket "páváskodásból".
4/6 anonim válasza:
Én a bal hüvelyujjamon hordok gyűrűt, de csak azért ott, mert kaptam és más ujjaimról leesne, ja és homi vagyok.
5/6 kovpet válasza:
Én semmiképp nem viselnék magamon semmilyen ékszert, aztán mégis bi vagyok.
6/6 anonim válasza:
Kérdező ..Lécci ijen qurva nagy gyökérségeket ne kérdezzél már meg .....Miért te úgy gondolod ,hogy 1 gyürű miatt meleg leszel...hát ez így elég szomorú...pffffff :O!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!