Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Barátnőmnek 5. napra elmúlt a vérzése de amikor szexeltünk mikor kihúztam láttam a gumi még kicsit véres volt mikor már azt mondta nem jön semmi. Akkor mitől lehet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 10:13
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint még nem múlt el Neki teljesen. Fájdalmat érzett az aktus során, esetleg? Mert akkor valami más állhat a háttérben.
2/6 A kérdező kommentje:
fájdalma biztos nem volt nagyon élvezte :)
2011. jún. 7. 10:20
3/6 anonim válasza:
Valószinűleg nem múlt el neki rendesen....nekem is szokott olyan lenni,hogy mondjuk a 4.napon semmi nincs,és másnap mégis visszajön:(
Füleg ha szexeltetek is,valószinű,hogy fel is izgult,és kijött aminek ki kellett:)
4/6 anonim válasza:
Akkor szerintem még megvolt neki, de ha aggódtok akkor talán keressetek fel egy nőgyógyászt. Lehet akár méhszájseb is, nekem volt és egyszer vérzett is aktust követően. Nekem sem járt fájdalommal. Ha megvizsgálják azzal nem veszítettek semmit. :)
5/6 anonim válasza:
Még megvolt neki, ne aggódj, semmi gond nem lehet belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem.. köszönöm
2011. jún. 7. 10:29
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!