Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akkora bűn, ha valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora bűn, ha valakinek sokat jelent az orális szex?

Figyelt kérdés

Ilyeneket olvasok itt, hogy sekélyes, állatias, leragadt a kamaszkori fantáziáknál, éretlen (???)... meg hogy ez jelentéktelen...

Hát nem tudom, szerintem aki igényli, ahhoz olyan passzol, aki szintén igényli, különben negatív hatása lesz a kapcsolatra. Szeretheti ettől még, ha hiányérzete lesz.

Mi alapján mondjuk, hogy jelentéktelen, meg hogy ez szánalmas? Belelátunk mások lelkivilágába?

Az orális szexet elsősorban az "undorító-nem undorító" határvonal határozza meg, pont ezért mondanám fontos tényezőnek. Mert a felfogást is meghatározza, ami pedig nem elhanyagolható.

2011. jún. 7. 09:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bűn. Ízlések és pofonok kérdése. Én szeretem.
2011. jún. 7. 09:17
 2/16 A kérdező kommentje:
mármint... ha vkinek hiányzik ha nincs...
2011. jún. 7. 09:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Régebben ez rendszeres válóok volt,ha egy nő nem hajlott rá...Őszinte leszek,én se lennék meg nélküle.Ez van...
2011. jún. 7. 09:22
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
Az nem baj, ha valakinek sokat jelent. Az a baj, hogy van, akinek többet jelent, mint maga a párja, és az orális szex hiánya miatt képes felrúgni egy kapcsolatot, vagy mindenáron ráerőltetni a kedvesére.
2011. jún. 7. 09:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem bűn, de a vallásos keresztény neveltetés miatt sokan még ma is annak hiszik.
2011. jún. 7. 09:27
 6/16 A kérdező kommentje:

Többet jelent, mint a párja... én épp erről beszélek.

Pont ezt mondom, hogy ez tud elég sarkalatos pont is lenni.

Az a kapcsolat is szétmegy, ahol az egyik fél mondjuk hetente egyszer akar szeretkezni, a másik meg 4-5-ször. Erre nem mondjuk mégse, hogy a szex fontosabb az illetőnek, mint a párja. Egyszerűen nagyon különbözőek, úgy meg nem megy.

2011. jún. 7. 09:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezért kell olyannal lenni aki hasonló mint te.Én nem is támogatom a hosszú várakozást szex előtt pl.Jobb ha előbb kiderül ha valami nem stimmel mint később...Erre mondom hogy a szex nem minden de nélküle minden semmivé tud válni.
2011. jún. 7. 09:39
 8/16 anonim ***** válasza:

az a baj hogy sokszor csak utolag derul ki. megse kerdezheted meg az elso randin hogy helo, te prud vagy?

nekem igenyem van a teljes szexualis eletre, es abba beletartozik a tobbfele poz, es a tobbfele (oralis, analis) technika is.

ha valakinek ezzel baja van, akkor keressen maganak olyat aki ezeket nem szereti, nem kotelezo velem lenni.

igenis fontos, a szexualis osszetartozas egy kapcsolathoz szukseges, anelkul nem mukodik.

2011. jún. 7. 09:47
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

09:23-as válaszoló vagyok

Azért az más, ha alapból a szex tökéletesen működik, csak orál nincs. Nekem pl. nagyon sokáig tartott, míg "rávettem" magam, hogy orálisan is kényeztessem a páromat. Ne, nem vagyok prűd! 8 éve vagyunk együtt, és a szex mindig is fergeteges volt, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy szájjal elégítsem ki őt. Persze eleinte sokszor felhozta a témát, hogy neki ez nagyon fontos egy jól működő kapcsolatban stb. stb. De én mindig elzárkóztam a dologtól. Viszont igyekeztem szexuális téren mindig a lehető legjobbat kihozni magamból, sokat kezdeményeztem, benne voltam "extrémebb" dolgokban is (szex nyilvános helyen, kikötözés sbt.), ezek nekem is tetszettek, és a párom is jól érezte magát, annak ellenére, hogy orális szex nem volt. És én sem vártam el tőle! Néha kényeztetett úgy, de én sosem kértem tőle, ő pedig sosem várta el a viszonzást. Nyilván jól esett volna neki, de nem erőltette. Feledésbe is merült ez a dolog, sokáig szóba sem került, mígnem egyszer, amikor az 5. évfordulónk volt, megleptem vele. Igen, 5 év után! Akkorra jutottam el odáig, hogy oké, levetkőzöm az ezzel kapcsolatos gátlásaimat és örömet szerzek neki így is. Nem tudom, miért tartott olyan sokáig, míg megtettem, de valahogy előbb nem ment. Pedig sosem voltam szexuális téren gátlásos, szégyenlős, bevállalós lány voltam / vagyok, de ez az egy valahogy nem működött. Azon az estén párom meglepődött, az biztos. Azóta gyakran kielégítem orálisan is.

Ezt csak azért írtam le, mert én úgy gondolom (és hál'istennek a párom is igazolt ebben), hogyha alapból a szex és minden más működik egy kapcsolatban, csak azért szakítani, vitázni, mert nincs vagy csak nagyon ritkán van orális szex, ostobaság. Annyi más lehetőség van szexuális téren, hogy ez az egy nem lehet "válóok". De ez csak az én véleményem.

2011. jún. 7. 10:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a jelenlegi párom előtt volt olyan kapcsolatom, ami valóban azért ért véget, mert nem voltam benne az orális szexben. Úgy néz ki, tényleg megtaláltam életem párját, mert el tudta fogadni anno, hogy nincs orál, és bár eleinte sokszor felhozta a témát, de nem erőltette és nem szakított velem csak azért, mert ezt az egyet nem adtam meg neki.
2011. jún. 7. 10:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!