Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyarc19 kérdése:
Vannak olyan nők akik vadul szeretik a szeretkezést?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak gyengébb érzelemmel ellátott nők, de akkor bántani kell őt az ágyban.2011. jún. 7. 08:51
1/9 anonim válasza:
"ellátott nők aszongya"...
hát öcsém..téged kéne bántani,de nem az ágyban! XDD
2/9 Smartguy86 válasza:
Vannak. De azok nem veled fognak kezdeni...
3/9 anonim válasza:
Nem igazán tudom értelmezni a kérdést.
4/9 anonim válasza:
Igen vannak olyan nők akik a vad szexet szeretik SŐT szerintem a többségük ilyen, de a kérdésed alá amit írtál az értelmezhetetlen hülyeség.
5/9 anonim válasza:
persze, többen mint hinnéd...
21/L
6/9 anonim válasza:
én valamikor a gyengéd szexre vágyom.de van amikor imádom ha durva a párom kifejezetten arra izgulunk fel.mikor hogy.
19/L
7/9 A kérdező kommentje:
De nem úgy értem hogy ütni vágni hanem hogy káromkodjak közben vagy ilyesmi nem bántanám sem testileg sem lelkileg.
2011. jún. 7. 14:25
8/9 anonim válasza:
Az alap kérdés értelmes, az alatta levő "alkérdést" nem értem:D A vadat kicsit jobban be kellett volna határolnod. A káromkodás az nem vad szex:D A legtöbb nő egyébként azt szereti ha gyengédebben indul a szeretkezés, majd folyamatosan belelendül a partner;)
9/9 anonim válasza:
bizony,hogy vannak.pl.:nekem a legjobb dugásom az volt amikor jól szájbadugtak majd hirtelen és gyorsan hátulról belémhatoltak és szétkeféltek majd a számba pisilt aztán tovább dugott néha belenyúlt a puncimba és számba rakta a puncis ujját és én nyalogattam és végül elment belém és én az ujjaimmal szedtem ki magamból a cuccot és lenyaltam az ujjaimról.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!