Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan lány, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki nem szeret bulizni, de a szexben bevállalós?

Figyelt kérdés
haverok szerint nincs, szerintem meg biztosan
2011. jún. 7. 08:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
van egy megérzésem hogy te ilyet keresel :D
2011. jún. 7. 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
evvel egy a baj: Ö nem ilyet keres, mint TE :)
2011. jún. 7. 08:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a csajok pont azért járnak sokat bulizni, hogy ott ismerkedjenek.

Mondjuk kinek mit jelent a bevállalós...

Aki meg élvezi a szexet, sok mindent szívesen kipróbál, és nem jár bulizni, annak van barátja, és vele kísérletezik meg hancúrozik éjszakánként.

2011. jún. 7. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek 1et :)
2011. jún. 7. 08:14
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
én ilyen vagyok :D csak pasiba :D
2011. jún. 7. 08:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Én !

:D

mondjuk mi az a bevállalós, és mennyire nem szeret bulizni....

20 l

2011. jún. 7. 08:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Van.
2011. jún. 7. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Pl én. Ritkán járok bulizni. A szexben bevállalós vagyok. De csak a partneremmel, a párommal. Nem ott kezdődik a bevállalósságom hogy összefekszek fűvel-fával. Annyira azért nem vagyok bevállalós:D
2011. jún. 7. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok! (És nem hazudok). Életemben egyszer voltam discoba, de azóta soha többet! Amúgy is érzékeny, félős típus vagyok, csak a barátnőim vettek rá a bulizásra, de azóta még jobban irtózom az olyan helyektől! :S A barátommal fél éve vagyunk együtt, a sexben eddig mindent kipróbáltunk!

A párom inkább az a romantikus fajta, én meg vadabbul szeretem! Szóval van ilyen!

2011. jún. 7. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem járok már egy ideje bulizni (most főként azért mert várandós vagyok:)) de azelőtt sem szerettem már annyira. Egy ideig tetszett a disco, az ivás, a hajnalig tartó vergődés de valahogy egy idő után nem találtam benne semmi élvezeteset. De a szexet mindig nagyon szerettem, a párommal szívesen próbálok ki új dolgokat, ami még a normális kategórián belül mozog. (tehát ilyen pisi-kaki szex ill. az, hogy beveszünk egy 3. vagy egy 4. személyt az már nekem nem fér bele a párkapcsolatomba) Mindig nagyon kívánom Őt, szerintem még sosem volt olyan, hogy nemet mondtam volna Neki. :) Kivéve ha például hüvelytabit szedtem mert akkor ugye nem szabad. Tehát ha magamból indulok ki, igen van olyan lány aki nem szeret bulizni de a szexet viszont nagyon szereti. Szerintem egyébként sok ilyen lány van, a haverod nem ismerhet minden női típust. :)

20/L

2011. jún. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!