Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szeret bulizni, de a szexben bevállalós?
Ezek a csajok pont azért járnak sokat bulizni, hogy ott ismerkedjenek.
Mondjuk kinek mit jelent a bevállalós...
Aki meg élvezi a szexet, sok mindent szívesen kipróbál, és nem jár bulizni, annak van barátja, és vele kísérletezik meg hancúrozik éjszakánként.
Én !
:D
mondjuk mi az a bevállalós, és mennyire nem szeret bulizni....
20 l
Én ilyen vagyok! (És nem hazudok). Életemben egyszer voltam discoba, de azóta soha többet! Amúgy is érzékeny, félős típus vagyok, csak a barátnőim vettek rá a bulizásra, de azóta még jobban irtózom az olyan helyektől! :S A barátommal fél éve vagyunk együtt, a sexben eddig mindent kipróbáltunk!
A párom inkább az a romantikus fajta, én meg vadabbul szeretem! Szóval van ilyen!
Szia!
Én nem járok már egy ideje bulizni (most főként azért mert várandós vagyok:)) de azelőtt sem szerettem már annyira. Egy ideig tetszett a disco, az ivás, a hajnalig tartó vergődés de valahogy egy idő után nem találtam benne semmi élvezeteset. De a szexet mindig nagyon szerettem, a párommal szívesen próbálok ki új dolgokat, ami még a normális kategórián belül mozog. (tehát ilyen pisi-kaki szex ill. az, hogy beveszünk egy 3. vagy egy 4. személyt az már nekem nem fér bele a párkapcsolatomba) Mindig nagyon kívánom Őt, szerintem még sosem volt olyan, hogy nemet mondtam volna Neki. :) Kivéve ha például hüvelytabit szedtem mert akkor ugye nem szabad. Tehát ha magamból indulok ki, igen van olyan lány aki nem szeret bulizni de a szexet viszont nagyon szereti. Szerintem egyébként sok ilyen lány van, a haverod nem ismerhet minden női típust. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!