Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A barátommal kb 2 hete védekezés nélkül voltunk együtt. Vagyis csak betette. Kb fél percig volt bent: Azt mondta a közelében sem vol annak, hogy elmenjen, és ha jól tudom az előváladék az előtt van, mielőtt elélvezne. Csütörötökön kellett volna megjönnie(most kedd van). Volt alhasi fájdalmam is de nem jött meg. Sokat stresszeltem mostanába, és fogyókúrázom is, és ezért kevesebbet, és rendszeretelenebbül eszem. Akérdésem az lenne, hogy van e okom aggódni, vagy csak a stressz miatt késik?2011. jún. 7. 08:01
1/7 anonim válasza:
1. Előváladék szinte akármikor jöhet
2. Kéne aggódnod
3. Stressz miatt is késhet meg a szar kajálásod miatt is.
4. Fogyókúrába pont az a lényeg, hogy nem rendszertelen a kajálásod...
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj,én mindíg az utolsó utáni pillanatban húzok gumit...
4 éve nemvolt semmi probléma.
3/7 anonim válasza:
Gratulálok... igazán követendő példa, legalább ne írj hülyeséget...
4/7 anonim válasza:
Ha nem egy buta nő lennél,akkor tudnád,hogy előváladék már igen csak felfokozott állapotban jöhet...:)
5/7 anonim válasza:
Jah,és annak az esélye,hogy valaki az előváladéktól legyen terhes, lehetetlen az egyhez.
7/7 Zsinór válasza:
mi is ugy voltunk volt barátnőmmel hogy gumi nélkül és utána végefelé kiveszem gyorsba, sajnos nálunk bejött a 1% és irány abortusz. nem kívánom azt egy nőnek sem amit olyankor egy nő átél. vegyél tesztet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!