Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a focisták nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a focisták nagy része meleg? A 18 alattiak is?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam, de nehezen hiszem el...
2011. jún. 7. 07:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jún. 7. 07:04
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondoltak, hogy van egy ún. focista stílus, ami valjuk be, eléggé hasonlít a metroszexuális stílushoz.
2011. jún. 7. 07:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meleg mind! Ha hidegek lennének már nem élnének!
2011. jún. 7. 07:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt néhány focista osztálytársam középsuliban. Egyik sem volt meleg, inkább nőcsábászok voltak, emellett eléggé piperkőcök is, talán ebből ered a feltételezés. Mindegyik gazdag vállakozógyerek volt, márkás cuccokban jártak, szálanként állították be a hajukat, stb. Szerintem ez az "igényesség" náluk elvárás lehetett a sportklubban.
2011. jún. 7. 07:17
 5/20 anonim válasza:
Én is gimibe járok, és itt is van jópár gyerek, akit focib*zinak hívnak. Nem melegek, van csajuk meg minden, de no izom, vannak vagy 50 kilók, feszes fariba, V nyakú pólóba és terméészetesen conversben járnak.
2011. jún. 7. 07:33
 6/20 anonim ***** válasza:
Én akiket ismerek, egyik sem meleg, inkább márkab.zik.
2011. jún. 7. 07:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Meleg helyet ink divatmajom a helyes megnevezés.
2011. jún. 7. 08:34
 8/20 anonim ***** válasza:
focista vagyok, több mint 5 csapatban játszottam már ami több mint 100 játékost jelent. mindössze egy meleggel találkoztam de normális volt, ránk nem hajtott :D
2011. jún. 7. 09:04
 9/20 anonim ***** válasza:
ja és nem vagyok az a focista akiről ti beszélte. nem vagy 50 kg vasággyal meg ilyenek. és azért azt nem mondanám egy focistára hogy "no izom". pláne nem rám. ne általánosítsatok azért mert akiket ti láttok az ilyenek.
2011. jún. 7. 09:06
 10/20 anonim ***** válasza:
a helyesírási hibákért bocs még reggel van :D
2011. jún. 7. 09:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!