Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg fiúk ti már szexeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk ti már szexeltetek lánnyal? (Csak melegek! Aki ide válasz ír, úgy veszem meleg. )

Figyelt kérdés
ÉS meddig jutottatok? Mi volt?
2011. jún. 7. 05:49
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Hát én véletlen valahogy egyszer belekerültem egy csajjal egy egy éjszakás kalandba.

Egy este elmentünk haverokkal bulizni és csajok hozzánk csapódtak. Szokásos tánc duma stb stb, de hát ittunk eleget.

Hazafele menet egy csaj felajánlotta, hogy a taxit fizeti és elvisz a többiek meg hót részegen csak mondták, hogy menjek menjek. Erre a csaj lakása előtt kuszáltunk megkérdezte nem megyek fel kajálni, én akkor sem vettem semmit, mert éhes voltam szóval mondtam oké. És valahogy minden ment a maga módján. Csók, petting ágy... Nekem szokatlan volt de hát ezt is kipróbáltam.

2011. jún. 7. 10:05
 2/3 A kérdező kommentje:
I1yeneket várok még!
2011. jún. 7. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Még nem, de kipróbálnám
2011. jún. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!