Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » WOWosoknak van szexigényük,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WOWosoknak van szexigényük, vagy még kiverni is lusták?

Figyelt kérdés
Gondolnak-e csajra? Vagy előveszik a Fable-t ha szexelni kell? stbstbstb
2011. jún. 6. 22:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Van egy WoW kocka ismerősöm, de tényleg nagyon az. El nem tudnád képzelni mekkora nőcsábász a srác. Minden hétre jut neki egy csomó nő.
2011. jún. 6. 22:32
 2/22 anonim ***** válasza:

Annyira gyűlölöm az ilyen embereket, akiknak fingjuk sincs, miről beszélnek. Mert te biztos annyi nőt fektettél meg:3

Szánalmas vagy:D

3/22 anonim ***** válasza:
Elvagy :D
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
olyanok mint más szerencsejáték függő emberek. sőt szerintem rengetegnek nő az igénye.
2011. jún. 6. 22:33
 5/22 A kérdező kommentje:
az én ismerősömből indulok ki, aki 10órát kockul a wowal, csoportszexet stb-t meg lerendezi a fable játékban-.-
2011. jún. 6. 22:34
 6/22 anonim ***** válasza:

Van, csak 1-2 fürdeni lusta.

Vagy csak amelyikkel én találkoztam?! :D

2011. jún. 6. 22:35
 7/22 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy még mindig nem fogod fel, miről beszélsz. Azt hiszitek, hogy aki elkezd játszani (És biztos nem napi 10 órát játszik) az abba a világba belekerül, és ott éli az életét, de nem. Oda csak szórakozni jár, mint ahogy te délután leülsz 5 órát bambúúúúúúúúúúúúúni egy tv készüléket, ő inkább neten TÁRSASOZIK! (mert a WoW lényegében az, de ebbe most ne menjünk bele) A fable-ben meg csak poén szinten csinálja ezt, biztos csak nevet rajta.

Az a gond, hogy még csak nem is embernek nézitek azokat, akik a Tv nézés helyett játszanak.

2011. jún. 6. 22:37
 8/22 anonim válasza:

Nem attól lesz valaki kevésbé igényes stb hogy wowozik v mással játszik... ez idióta általánosítás. aki egy játéktól igénytelen lesz arrol nem a játék tehet hanem az illető....

amm kb ez olyan hogy" minden szöke srác meleg "?

2011. jún. 6. 22:40
 9/22 A kérdező kommentje:

" minden szöke srác meleg "

hát ez igaz is XDDD

2011. jún. 6. 22:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
tudnátok ti azt milyen stratégia, logikai, kitartás fejlesztő, társaság fejlesztő, helyzetfelismerő előnyei vannak, csapat munkába is meg még sok dologban segít. Bele se tudnátok képzelni, sőt ismeretstéget is szerezhetsz tizenévesek 20%-a játszik a wowwal, normálisabb guildben (aka. csapat) 30-40 éves felnőtt, sikeres emberek tolják, kikapcsolódásként)ügyvédek,egyetemi tanárok,olyan koncentráció kell hozzá, meg helyzetfelismerés kell hozzá, egy az egyben elvéreznétek, ahogy a valós életben is. Én nem azt mondom, de ezeknél a népbutító szar tv, meg rohadás a facebook, napiszar és társainál biztos normálisabb időtöltés és még talán előbbre viszi a tudásodat. Tudni kell hol a határ, mint mindenben, meg, hogy mi a fontosabb és nem lesz gond.
2011. jún. 6. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!