Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez velem?
3 éve élek szexuális életet, de még nem volt orgazmusom.
A mostani barátommal nagyon jó a szex, a kutya póz az amelyiknél a legközelebb jutok az orgazmushoz de mégsem érem el, érzem a pisilég ingert és nagyon nagyon jó érzés de valahogy mégsem tudom átlépni ezt a határt.
Az előző párkapcsolataimban is ez volt, h nagyon közel jutottam hozzá de mégsem értem el.
Idióta válaszolók kíméljenek!!
Nem írtad, hogy mennyire szoktatok előjátékozni, mert az is fontos lehet, illetve, hogy mennyire vagy arra érzékeny. De azt feltételezem hogy akkor előjátékban sem sikerült még átélned orgazmust.
Egyébként a még jobban egymásra koncentrálást javaslom, hogy próbáljatok még összehangoltabban mozogni, esetleg szex közben a párod izgassa a mellbimbóidat, hátha akkor sikerül. Hajrá! :)
Millió oka lehet...
Önkielégítés közben el tudsz menni?
Uhh nekem is ez a problémám.. bár én csak 5 hónapja élek szexuális életet, és még nem sikerült elmenni...De önkielégítéssel mindig sikerül eljuttatni magam a csúcsra többször is akár...
Én azon gondolkodom hogy lehet h nem csak velem van a "baj".. mert pl a barátom mindig éppen akkor veszi ki, vagy megy el mikor én is közelítek az orgazmushoz..
önkielégítés közben el tudok menni.
előjátéknál minden van, simogatás, csók, orális, de igen ha más csinálja nekem nem megyek el.
szerettem az előző barátaimat is és a mostaniba is szerelmes vagyok.
nincs semmilyen nemi vagy szervi bajom.
egyébként a szex nagyon jó a jelenlegi párommal csak olyan befejezetlen nekem a dolog még akkor is ha szex közben magamat kielégítem, ez lehet h elég értelmetlen megfogalmazás :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!