Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok a SWINGER Partikról? Milyen? Hol tartanak ilyet? Esetleg voltatok már? Elmennétek? Asszem 18 éven felüliekhez szól a kérdésem.
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:40
1/2 tsz-tag válasza:
szia, én még nem voltam de tudok helyeket:) (Villa69 Club & Pansio) hogy milyen?gondolom nagyon jó:D csakhát a beugró drága...és jobb párba menni, az meg nemigen akad:D F 20
2/2 anonim válasza:
1.Igen hallottam a Comedy Centralon.
2.Vicces.
3.Inkább linket küldök: [link]
Ördög, majom, két medve.
4. Nem voltam.
5. Nem is mennék.
6. Igen 18éven felülieknek.
7. A ráadás Józsi: Sandokááááán, Sandokááááááááááán
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!