Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszem kerülete állva 12cm. Ez vastagnak számít?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:34
2/21 anonim válasza:
"Kerülete"? Kerülete? Várj, mégegyszer, Kerülete? Ilyen sokszög f@szod van, vagy mi?
4/21 A kérdező kommentje:
A körnek is kerülete van de segáz. Művelődjél ne dumálj.
2011. jún. 6. 21:39
5/21 A kérdező kommentje:
Amúgy 14 éves vagyok és 13,5 centi az átlagos?
2011. jún. 6. 21:41
6/21 anonim válasza:
ahha 12cm a kerület
2*r*pi=12
2r=3,8cm=d
magyarul 3,8centi az átmérője
-.-
7/21 anonim válasza:
15 vagyok és 20 cm, bár vagyok is 190 cm magas :D
9/21 A kérdező kommentje:
Én 170 körül vagyok
2011. jún. 6. 21:46
10/21 anonim válasza:
Én már csak azt várom, hogy a felszínét meg a térfogatát mikor fogják már méregetni a hülyegyerekek. Mert biztos hamarabb, mint hogy rájöjjenek, hogy nem számít a méret.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!