Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy izmos, sportos fiúknak is bejönnek az elhízott lányok?
egyeseknek!aki tud valamit,írjon már!hogy lehet,hogy nem zavarja őket a nagy,hurkás has pl.?
Az is írhatna a kérdésemre választ, akinek fiúként bejön a hurkás has 1 lányon!:$
Mondjuk nem a külső számára a legfontosabb és meglátott a lányban valami olyat, amit eddig másban nem? egy tipp.
(azért az elhízott is ahogy látom egyeseknek nem tisztázott fogalom)
Az én barátnőm sem egy nádszál vékony, igaz nem is olyan "hurkás" mint amilyenre szerintem te gondolsz a kérdésedben.
Nekem egyszerűen az ilyen típus tetszik, ha van rajta mit fogni. Szerintem sokkal szexibb is egy picit nőiesebb,teltebb csaj mint egy deszka csaj.
Ui.: Mintha a kérdésedből egy kis irigységet lehetne leszűrni, hogy esetleg egy kiszemeltednek inkább az ilyen teltebb csaj kellett és nem te.
Bocs, ha nem így vagy....de így is értelmezhető a kérdésed.
háhh, a férfiaknak SOKKAL FONTOSABB a saját testük mint a barátnőiké !!! ez tény.
az én pasimnak egyszerűen tökéletes teste van, nekem meg egyáltalán nem -.- mondjuk nem azért mert kövér vagyok, inkább túl vékony és aránytalan de engem szeret, ez a lényeg :D
20L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!