Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy izmos, sportos fiúknak is bejönnek az elhízott lányok?

Figyelt kérdés

egyeseknek!aki tud valamit,írjon már!hogy lehet,hogy nem zavarja őket a nagy,hurkás has pl.?

Az is írhatna a kérdésemre választ, akinek fiúként bejön a hurkás has 1 lányon!:$

2011. jún. 6. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet az ilyen lány szóba áll vele,nem mint az eltartott plázacica.
2011. jún. 6. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem a külső számára a legfontosabb és meglátott a lányban valami olyat, amit eddig másban nem? egy tipp.

(azért az elhízott is ahogy látom egyeseknek nem tisztázott fogalom)

2011. jún. 6. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Az én barátnőm sem egy nádszál vékony, igaz nem is olyan "hurkás" mint amilyenre szerintem te gondolsz a kérdésedben.

Nekem egyszerűen az ilyen típus tetszik, ha van rajta mit fogni. Szerintem sokkal szexibb is egy picit nőiesebb,teltebb csaj mint egy deszka csaj.

Ui.: Mintha a kérdésedből egy kis irigységet lehetne leszűrni, hogy esetleg egy kiszemeltednek inkább az ilyen teltebb csaj kellett és nem te.

Bocs, ha nem így vagy....de így is értelmezhető a kérdésed.

2011. jún. 6. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
nincs irigység!magammal van bajom!nem tetszem magamnak,de amúgy én bejövök pár sportos fiúnak!
2011. jún. 6. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Persze lehet de nem valószínű. Nálunk a házban van egy 25 éves sportos vékony álompasi és pont egy vele egymagad de legalább 100 kilóval nehezebb barátnője. És boldogan élnek, mert a lány kedves és a pasi szereti őt.
2011. jún. 6. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Úgy, h veletek ellentétben nekünk fiúknak nemcsak a külső számít.
2011. jún. 6. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
talán egy átlag lány sokkal hálásabb egy kidolgozott férfihez.
2011. jún. 6. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:

háhh, a férfiaknak SOKKAL FONTOSABB a saját testük mint a barátnőiké !!! ez tény.

az én pasimnak egyszerűen tökéletes teste van, nekem meg egyáltalán nem -.- mondjuk nem azért mert kövér vagyok, inkább túl vékony és aránytalan de engem szeret, ez a lényeg :D

20L

2011. jún. 6. 22:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!