Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlét lesz, tanácsokat adtok nekem?
Barátnőmmel most leszünk együtt először, ő is, és én is szüzek vagyunk.
Légyszíves adjatok tanácsokat, mit tegyek, illetve mit ne tegyek :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Szia!
Az első és legfontosabb: ne izguljatok :D (ja, és ez a legnehezebb is). Remélem a védekezés fontosságára nem kell kitérnem, ha előre tudjátok, hogy meg fog történni, gondolom a védekezés módjáról is beszéltetek. Ami még nagyon fontos: a hosszú előjáték, hogy a lány is megfelelően ellazuljon és felizguljon. Nagyon-nagyon óvatosan és lassan hatolj be, közben figyeld a barátnőd reakcióit, esetleg kérdezd meg, hogy fáj-e, tartsatok-e szünetet, stb. Általában a misszionárius-pózt ajánlják, mert az a legegyszerűbb, de ha kényelmetlen, váltsatok. Utána pedig sok-sok összebújás, olyankor nagyon kell az a női léleknek :$ Remélem, mindenre kitértem...
Elsőnek Gratulálok hogy ilyen szintre emelitek a kapcsolatotokat, tényleg ne legyél ideges és ne csak te hanem a barátnőd se őt is nyugtassad meg hogyha ideges bár természetes dolog hogyha idegesek vagytok.
Tényleg védekezzetek, és a lovagló póz nagyon jó elkezdeni az nemi életet, bár arról ne feledkezz meg hogy nem csak te vagy a szeretkezésben gondoskodj a barátnőd szerepéről is.
Szeressed pusziljad a testét dicsérjed és hogyha már a behatolásnál tartasz mindig kérdezd meg elötte, hogy mehet e és hogy érez e fájdalmat csináld azért úgy hogy ne fájjon hanem kellemes legyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!