Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudom növelni a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudom növelni a nemi szervem méretét?

Figyelt kérdés
18/F 178cm 100kg(nem gyúrok, csak dagadt vagyok)
2011. jún. 6. 20:00
1 2
 11/15 rakkerman ***** válasza:
Köss egy damilt a végére a másikat pedig az ajtóra és kérd meg anyukát hogy csapkodja az ajtót.:D
2011. jún. 8. 18:31
 12/15 anonim válasza:
Minek akarod megnagyobbítani? Nekem 14 cm és eddig minden lányt sikerült kielégíteni és nem is panaszkodtak, a méret miatt...még azt is mondták, hogy sokkal jobb volt mint a 17 cm el. Technika a lényeg :D
2011. jún. 8. 18:36
 13/15 TOMAtm ***** válasza:

előző:szerintem csak vigasztalásul mondták.xD

gyúrással igen nőhet mert a HGrH(növekedési hormon) edzés hatására választódik ki leginkább.ill ha van felesleges 600ezer forintod meg is finanszírozhatsz egy növi-kúrát,de attól az egész tested nőni fog nemcsak a répa.de am ha lefogynál és edzenél akkor javulna az összkép és lehet nagyobb sikered lenne.volt olyan osztálytársam aki 120 kiló volt és banánon - kefíren 1 év alatt 85 kilóra letornázta magát.tök jól nézett ki,jó csajai is voltak utána már.

sok sikert,legyen szerencséd!

2011. jún. 8. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
A sok hülye. Ha nem akkora a "nemi szerved", mint ami a vicces kulcstartón van, akkor hagyd úgy, ahogy van. 15-16 centin felül csak a büdös riherongy k#rvák élvezik a szexet. Ha mélyen behatol egy nagyobb, az kib@szottul fáj, mivel alapból a hüvely csak 15 cm körül van.
2011. jún. 8. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:

ha lefogysz fiam, előre lógóhas kicsinyítje a kukidat...

am fogpiszkálónak biztos elmegy, tehát a csajok hasznát veszik

2011. jún. 8. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!