Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal lefeküdtünk. Elélvezett (persze gumiba) aztán egy jó 15 perc múlva együtt fürödtünk kerülhetett belém sperma? Lehet hülye kérdés, de azt hallottam, hogy a sperma vízben terjed. De így?!?!
Persze ha a spermás kezét beledugta a puncidba....
Senki nem tanult biológiát???
Te mégis hány éves vagy? Nem zudom olvastad e, de ide csak azok jöhetnek fek akik elmúltak 18.
És miért szexeksz ha nem vagy teljesen tisztában a következményekkel? Sőt! Egyáltalán ha úgy véled hogy a vízben is terjed, akkor mi a francért ülsz be a kádba vele?
(De egyébként pont a vízben pusztulnak el a hímivarsejek)
De könyörgöm! Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor ne csináld! Abból csak baj van! Inkább kérdezd meg a szüleid! (Bá lehet ők sincsenek tisztában a dolgokkal) -.-"
nekem az történt hogy belevertem a farkam a dunába pesten , és mikor
mentünk a duna-deltához romániába volt 1 kisgyerek aki ugyanojan volt mint én. szerintem valaki megmosta a punciját a folyóba vagy ijesmi lehetett ... lényeg a lényeg büszke apa vagyok...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!