Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha a barátom fenekét sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a barátom fenekét sex közbe nyalogatom és néha ujjazom is? Szeretem csinálni, ő is élvezi, csak nem szeretném h ez miatt gáznak tartson v rajtam nevessen akár később ha nem leszünk együtt már:S szoktak mások is ilyet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:

neeem,egyedül vagy a "problémáddal"..XDDD

A barátnőmnek minden lukát imádom:$:)))

2011. jún. 6. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Hali

Az elsőnek:a kérdező egy hölgy és a fiúja fenekével játszik.

Szerintem amúgy nem gáz ,de a legjobb az lenne ,ha beszélnél erről a barátoddal.

2011. jún. 6. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Szoktak csak nemkürtölikszét.
2011. jún. 6. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:

"vezélelik a ma sexmániás vadbarmokat"

Te ne szólj bele,mert belezavarodsz mint mindig! XDDDD

2011. jún. 6. 19:56
 5/10 A kérdező kommentje:
csaj vagyok de azért csinálom mert én is élvezem,mivel szeretem mindenét imádom...csak félek h gáz dolog:S
2011. jún. 6. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha neked ehhez van gusztusod hajrá. Amúgy nem tudom minek vagy olyannal, és minek teszel meg olyannak ilyeneket, akiben nem 100%-os a bizalmad, ez egy kicsit ellentmondás.
2011. jún. 6. 20:24
 7/10 napietus ***** válasza:
63%
szerintem gusztustalan, de ha Neked jó, csináld. ilyesmit csak nagyon bunkók beszélnek ki szakítás után. barátod az?
2011. jún. 6. 23:16
 8/10 nagyarc19 ***** válasza:
90%
Hát ha nem szól érte akkor nincsen probléma, meg ritka az olyan pasi aki szétkürtöli meg dicsekszik vele, de nem vagy perverz. De azért erről tényleg beszéljetek.
2011. jún. 7. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem gáz mert:

" a szeretkezésben minden megengedett, ami a felek élvezetére válik, és nem vált ki undort egyik félből sem"

2011. jún. 7. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet megkésve írom ezt de egyáltalán nem az ... nekem is csinálta a volt barátnőm ...:P
2012. jan. 24. 20:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!