Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó rám nézve hogy ilyeneket mond a párom?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyunk még csak együtt 1 hónapja laza kapcsolatnak indult,de olyanokat mond szex közben hogy imád velem szexelni,meg nagyon finom a pun*im.Ez jó rám nézve?Talán már kezd valamit érezni?Én még sajnos nem vagyok nagyon szerelmes de nagyon szeretem és kedvelem.2011. jún. 6. 19:41
1/6 Hóvirág.89 válasza:
Kedves srác lehet, azért ezeket nem mondanám egy kifejezett 'erkélyjelenetbe' illő mondatoknak, de mindenképp vedd bóknak. Ja, hogy szeret-e Téged. Nos, ez az, amit nem kell kérdezni. senkitől se. Ha érez valamit irántad, azt tudni fogod.
2/6 anonim válasza:
kedvelni kedvelhet,de szex közben sok férfi mondja,hogy imádlak...
3/6 anonim válasza:
jó hát. ezek szerint jó a sunnád..
4/6 anonim válasza:
Ne keverd össze a szezont a fazonnal!
5/6 anonim válasza:
Ebből szerintem nem lehet megállapítani hogy érez -e valamit irántad. Sz is lehet, hogy nem. Nagyon szeret veled szeretkezni, az biztos.
6/6 anonim válasza:
Ha te meg szerelem nélkül szexelsz akkor rólad is megvan a véleményem, és nm csak azért mert becsapod a pasit, aki lehet hogy nagyon szeret téged, hanem mert melyik csaj adja be a derekát szerelem nélkül? mintha csak a kufircolásra lenne jó az egész kapcsolat. szánalom
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!