Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a kismelleket szeretik azok látens melegek/bik?
Sokan írják itt, hogy a kismelleket részesítik előnyben.
Nekem a minél nagyobb és formásabb mell tetszik (egy bizonyos határig), a kis mell az amolyan fiús testalkatra hasonlít.
Vagy csak álszent módon írják, mert hogy "mindegy milyen mell, csak jusson már nekem is egy!" ?
Hiába akarod eltakarni az igazságot a nagy mellmániáddal, akkor is b*zi vagy.
(És igen, a kis melleket szeretem, mert azok a fiatalságra/fittségre emlékeztetnek.)
Ez olyan mint hogy ki hogyan szereti a Túrós tésztát. Én Cukorral, tejföllel, van aki meg szalonnával, sóval.
Mindenki máshogy szereti, de most akkor kinek van igaza? Senkinek, fogadd el hogy más máshogyan szereti. (Én spec pont a kézbe illőt tartom ideálisnak)
Nem, az emberek ízlése különbözik. Neked ez jön be, másnak meg más.
Nekem kis mellem van amúgy (vagyis inkább átlagos, de kisebb, mint amilyet szeretnék), de amúgy ehhez arányosan széles csípőm és vékony derekam, szóval rám még soha senki nem mondta, hogy fiús lennék.
Viszont ha fiú lennék szerintem énis a nagy telt melleket részesíteném előnyben, mindigis irigyeltem az olyan lányokat akiknek olyan nőtt. De hidd el, hogy van akinek ez őszintén tetszik és nem látens meleg :D
Én a nagy melleket szeretem és mégis meleg vagyok.
Bár próbáltam régebben pasival is, nem tudom, hogy ettől bi leszek-e.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!