Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lidocain géllel bekenném a makkom, mennyivel lehetne tovább bírni? Tapasztalatok esetleg?
Figyelt kérdés
legjobb esetbe, 30percig bírom a sex-et, és szeretném, hogy egy kicsit tovább bírjam, ezért gondoltam arra, hogy egy kis lidocainnal bekenem, és ugy húzok rá gumit, szoval így a lány nem zsibbadna le, csak én, de nem tudom, így mennyivel lehetne tovább bírni, esetleg ha valaki próbálta már, ő meddig bírta?2011. jún. 6. 17:14
1/8 anonim válasza:
Van már ilyen óvszer, ha amúgy is felvennéd, inkább vegyél olyat. Óra van a dobozán.
3/8 anonim válasza:
Durex Performa. Benzokain van rajta.
4/8 anonim válasza:
En no vagyok, de nekem volt egy baratom akivel ezt kiprobaltuk.. csak lidocain sprevel:) hat ha hiszed, ha nem egesz ejszaka szexeltunk... de a vegere mar picit fajt is neki, mivel teljesen elerzektlenedik es nehez elelvezni utana...
5/8 jin válasza:
ha sokàig akarod birni
hulyènek kell leni
hogy igy old meg!akkor
hasznàlj helyi èrzèstelenitot!
6/8 anonim válasza:
Mi értelme dugni ha nem érzel semmit? :D
7/8 anonim válasza:
A durex performa óvszert pontosan erre találták ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!