Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta nincs éjszakai magömlésem, miért?
Figyelt kérdés
Kb 16 éves korom óta rendszeresen volt, és most 3 hónapja semmi. Nem értem, hiányzik.2011. jún. 6. 16:55
11/20 A kérdező kommentje:
Mert hiányoznak az álmok és az élvezet.
2011. jún. 6. 17:08
12/20 anonim válasza:
inkább keress nőt és vele csináld. h lehet h 24 évesen szűz vagy?
13/20 A kérdező kommentje:
inkább a kérdésemre szeretnék választ kapni, köszi
2011. jún. 6. 17:15
14/20 anonim válasza:
nekem soha nem volt, 19/f, de rejszolni se sokat szoktam ,inkább kefélek, de ha nincs egy hétig semmi akkor sincs
15/20 anonim válasza:
nekem vagy kétszer volt, még 13 évesen.
azóta rejszolok vagy dugok. nem értem miért nem csinálod te is...
már az is rendellenes hogy valaki 24 évesen nemhogy szűz hanem nem is recskázik...
16/20 anonim válasza:
Az éjszakai magömlés leginkább csak serdülőknél jellemző, az életkor előrehaladtával a hormonok hatására a libidó csökken, az éjszakai magömlések száma alacsony lesz, majd meg is szűnik.
Ha élvezetet keresel, maszturbálj vagy keress barátnőt.
18/20 anonim válasza:
Nekem szerintem életemben eddig 2-3-szor lehetett, úgyhogy nem hiszem, hogy ez gondot jelent. Bár nem unatkozik az alvezér.
19/20 A kérdező kommentje:
bocs de az nem érdekel, hogy kinek hányszor volt
nekem az elmúlt 8 évben havonta volt legalább 1 vagy 2, most meg egyáltalán nincs
2011. jún. 9. 10:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!