Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha a pasitok nem merne lefeküdni veletek, de a vonzalom, a "kémia" megvan?
Figyelt kérdés
Mindketten 27 évesek vagyunk, de nem is tudom, égő/nem égő, egyelőre nem merek lefeküdni a lánnyal, mert... mert tudom, hogy ő sokkal sokkal tapasztaltabb, mint én , neki már egy csomó barátja volt, nekem viszont csak egy 8 éves kapcsolatom (amiben hűséges voltam). Értitek a problémámat, vagy nagy hülyeség?2011. jún. 6. 16:49
2/7 anonim válasza:
Szerintem attól még nem vagy tapasztalatlanabb mert csak 1 nővel voltál olyan sokáig,hiszen szerintem egy hosszú kapcsolatban tapasztal igazán valaki szex téren is. Esetleg mindent kipróbál. Amúgy meg ha komolyan érdekled nem fogja zavarni hogy te nem voltál olyan sok lánnyal. 24 L
3/7 anonim válasza:
A jelenlegi kapcsolatom elején én is paráztam, nem is keveset emiatt. Egyrészt a párom 5 évvel idősebb nálam, másrészt neki (saját bevallása szerint) én a 38. nő vagyok az életében... nekem pedig volt előtte egy 2 és fél éves kapcsolatom, és csak azzal a fiúval voltam addig együtt. De sokat beszélgettünk erről, elmagyarázta, hogy abszolúte nincsenek extra kívánságai, egyszerűen szeret és kíván és boldoggá akar tenni, az ágyban is. A sok-sok beszélgetés megtette a hatását, teljesen feloldódtam és jobban élvezem a szexet, mint valaha :)
Ezzel az egésszel csak arra akartam kilyukadni, hogy ha szeret, akkor nem azt fogja nézni, hogy milyen extra figurákat tudsz az ágyban. Nem véletlenül hívják Szeretkezés-nek.
5/7 A kérdező kommentje:
aha, én is így gondoltam, kösz! :)
2011. jún. 7. 12:37
6/7 anonim válasza:
"Idiòta lúzer" ---> "Aha, énis igy gondoltam, köszi" xDDDD =))=)) LoL
7/7 anonim válasza:
Szerintem elég felnőttek vagytok már mindketten, hogy ezt meg tudjátok beszélni. Vonzódik hozzád, le akar feküdni veled, ezt már nagyon nem tudod elszúrni. Elsőre valószínűleg nem lesz olyan egetrengető, de majd összecsiszolódtok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!