Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tárgyszexm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a tárgyszexmániáról?

Figyelt kérdés

Az Eiffiel-toronyhoz ment feleségül egy amerikai nő, aki San Franciscóban lakik. A szertartás nem ott volt, hanem Párizsban, mert a vőlegény nehezen mozdul ki "otthonról". A 37 éves menyasszony esküvői ígéretében hűséget, szeretetet, engedelmességet fogadott a toronynak és felvette nevét, így ezentúl Erika La Tour Eiffelnek hívják.

A ceremónián csak néhány barátja volt jelen. A vőlegény amúgy "meztelenül" állt, a menyasszony nem. Jó nagy korkülönbség van köztük, meg távolság, de legalább nászúton a szerelmesek városában lehetnek, Párizsban. Nem valószínű, hogy lesz szerelmüknek gyümölcse, pl. egy "csavaros eszű vasgyúró".

A menyecske korábban hivatásos katona volt. Már közleányként is vonzódott tárgyakhoz. Első nagy szerelme egy íj volt, amely idővel világklasszis íjásszá tette "asszonyát". A nőnek nagyon tetszik a berlini fal is, de az már foglalt, 29 éve ment hozzá feleségül egy svéd nő - aki ugyancsak tárgyszexmániában szenved - és azóta sem vált el tőle.

Amerikai sortársnője egyébként lelki kapcsolatban áll egy kerítésdarabbal is, olyannyira szorosban, hogy a hálószobájában tartja.

Eiffel-toronyné a Daily Telegraph című brit lapnak felfedte, hogy a tárgyak iránti vonzalma feltehetően viharos gyerekkorából ered: féltestvérbátyja molesztálta, szülei pedig egyik nevelőotthonból a másikba adták.

Ami svéd sorstársnőjét illeti, neki nem volt problémás kislánykora, mégis a berlini falhoz ment hozzá. Az esküvőn házastársa még jobb állapotban volt, mint most, délcegen állt: a frigy 1979-ben köttetett meg. Mostanra az 54 éves nő vagy özvegynek tekinthető - elvégre a falat lebontották - vagy rokkantnyugdíjasnénak, mivel egy jókora faldarab azért megmaradt mutatóba. Az asszony hivatalos neve Eija-Riitta Berliner-Mauer, amelyből a családnév németül Berlini Falat jelent.

Az asszony első látásra belehabarodott a falba, még 7 évesen, amikor a tévében megpillantotta az építményt "újszülöttként"- 1961-ben. A nászt egyébként nemigen hálták el, a nej azóta is szűz, gyermeke nem született, még egy picinyke téglácska sem. Amúgy a kínai nagy falat is vonzónak találja, de - mint mondja - túl kövér, az ő férje szexisebb - volt.

2011. jún. 6. 16:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ezt a szöveget honnan szedted? :D
2011. jún. 13. 15:04
 12/17 anonim válasza:
részvétem toronynak....de wáá fujj és ezek szerelmesek...de a berlini falas nő mit érezhetet mikor bontották a férjét??, :"DDDDDDDDDDDDDDDD
2011. jún. 13. 15:37
 13/17 A kérdező kommentje:
2011. jún. 13. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezt, máshol olvastam mert ez egy MTI-s közlemény. :D
2011. jún. 13. 18:00
 15/17 A kérdező kommentje:

több helyen is ugyanezt a hírt olvastam

mindegyik helyen pontosan ugyanúgy volt

2011. jún. 13. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom.
2011. jún. 13. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Objektofilia.

A kevés perverzio egyike amitől nem "szenvedek":)

2016. júl. 18. 21:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!