Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Akarom Őt!
Tudom előre, hogy le fog pár ember hordani a dolog miatt, de nem érdekel. Akarom Őt!!!
Van egy férfi, egy ismerős, már lassan egy éve, hogy ismerjük egymást. Már az első pillanatban éreztem iránta egy nagyon erős szexuális vágyat, de tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi sem, mert neki is és nekem is van párom. Így próbáltam kiverni a fejemből ezt az egészet...aztán egyszer rákérdezett, hogy mikor szexelünk egyet...Istenem, elhiszitek, hogy olyan szívesen mondtam volna egy időpontot, de nem lehetett mert nem akartam az Ő párjának és persze az enyémnek sem rosszat. Azóta eltelt már egy kis idő, és nem bírom kiverni a fejemből. Hozzáteszem, hogy az én párkapcsolatom már régen nem jó, de a párom nagyon szeret, így vele vagyok. Visszatérve...minden héten látom Őt, legalább egyszer, mindig beszélünk és mindig ott kötünk ki, hogy akarjuk a dolgot. De valahogy mégsem megy...én ebbe bele fogok őrülni, nem tudom, hogy mi lenne a helyes megoldás...
Mivel mondtad hogy nem jó a kapcsolatod, miért nem hagyod el a barátod?Neki is jobb lenne, ha olyannal lenne aki szereti, és megérdemelné.
Utána pedig mehetsz a másikhoz és így nem kell agyalnod sem.
Ezt a kérdést már beírtad egyszer. Akkor is írtad, hogy a híd alatt kötne ki a pasid ha te nem lennél. Nézd! Vagy dobd ki, és dughatsz akivel akarsz, vagy maradj vele továbbra is szánalomból (mert hogy nem szereted az tuti), és fogd vissza magad.
Vagy van még egy lehetőség, de azt csak az igazán gerinctelen emberekben merül fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!