Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő a barátnőmnek én vagyok az első pasija... és mivel én is mindig kinyalom ezért ő is próbálja viszonozni, de annyira fogazik, hogy néha kisebesedik a szerszámom.

Mindig azon aggódik, hogy ügyetlen meg hogy én nem szeretem.

Nem tudom hogy mondjam meg hogy óvatosabban hogy ne bántsam meg, mert utána lehet még ennyit se fog csinálni :(

2011. jún. 6. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a kérdést:D
2011. jún. 6. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki mindenféleképpen ,mert hosszútávon ez így nem mehet. Mivel tipikus ilyen saját magát hibáztató típus ahogy írtad mondjad neki ,hogy nem az ő hibája hanem e tied ,hogy nem szóltál neki erről már régen.
2011. jún. 6. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Légy egyértelmű de nem bántó, mond hogy tudod hogy tapasztalatlan és nem kiokítani akarod hanem segíteni hogy ő is élvezze és ne aggodalmaskodjon, ennyi az egész.
2011. jún. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!