Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szeretitek ha egy nő szenvedélyes és spontán? Gondolok itt például hogy már nagyon kívánja a szexet és bárhol bármikor képes veletek szexelni? Ezt mennyire értékelitek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 15:39
1/8 anonim válasza:
hát lehet spontán csak tudjon vele várni,hogy kettesben maradjunk.
2/8 anonim válasza:
Én tök spontán vagyok. Volt amikor elcibáltam a pasimat vásárolni és ott hirtelen ránk jött, a próba fülkében kielégítettük egymást orálisan. :) 20/L biszex lány.
3/8 anonim válasza:
én örülnék egy ilyen nőnek. ne legyen szexmániás de azért nem baj ha van benne egy kis "huncutság" :D
4/8 anonim válasza:
én pont ilyet keresek.te nagyon mákos vagy hogyha a barátnődről van szó.én tutira örülnék NEKI
5/8 anonim válasza:
én most nagyon szenvedélyes voltam,és nagyon kivántam a férfit aki elbűvölt,de az amikor spontán sex van az az igazi.
6/8 anonim válasza:
„
Te, barátom! Mi történt veled?
- Ismered a feleségem...
- Igen ismerem, de...
- Tudod milyen...
- Tudom, de akkor is, mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével!
- Ne már! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját és beraktam neki!
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban!
”
8/8 anonim válasza:
Bárcsak ilyen feleségem volna 44f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!