Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb. Mekkora lehet egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. Mekkora lehet egy férfi pénisze ha merev állapotban eléri a köldökét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Törpe vagy baz* meg?
2011. jún. 6. 14:38
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, előre még nem próbáltam, de hátul a lapockámat szoktam vakarni vele.
2011. jún. 6. 14:40
 13/25 anonim ***** válasza:
ez elég hülye kérdés... ha valaki kövér/sovány más értéket kap, függ attól is hogy köldöke milyen magasságban van és hogy az illető összegörnyedve v egyenesen méri hozzá.
2011. jún. 6. 15:00
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
nem tudom, en az enyemet ovkent hasznalom, hogy ne essen le a gatyam
2011. jún. 6. 15:01
 15/25 anonim ***** válasza:
nincs vonalzód?
2011. jún. 6. 15:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kész vagyok ma tőletekxD
2011. jún. 6. 15:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Te hallod kérdező, így saccolással úgyse lehet jól megmondani.

Legközelebb mielőtt együtt vagytok, tegyél egy 30 centis vonalzót az egyik alkarod mellé, és filccel húzgáld be a centiket, de ne túl látványosan, szal szép kis finom vonalak. Jegyezd meg melyik alkarodon van, és lehetőleg amíg csávóval vagy azt ne nagyon nyomd az orra alá, meg ne úgy fordísd, hogy lássa a vonalakat. Ha esetleg rákérdezne, mert nem foglalja le a melled/szád/puncid eléggé, akkor jajhát a h.lye hugom / barátnőm összefirkálta, ne is foglalkozz vele, majd lekopik, vagy pedig jajhát unatkoztam tanulás/munka alatt vagy valamit tolj neki, de ált nem kérdez rá, rohadtra nem az alkarod böngészi, csak ne legyen túl feltűnő, és ugye a számokat ne írd oda, csak 5 centinként legyen hosszabb a vonal. Amúgy a vonalak jók ha nem túl szabályosak, jobb úgy a firka duma)

Nah szal aztán amikor a bré kint van és áll, és lemész kényeztetni vagy vmi, akkor simán, diszkréten odarakod az alkarod mellé (ha épp dolgozol rajta szájjal, akkor nem kel túlzott diszkréció), és megnézed mekkora, oszt jóvan

aztán nem kell itt ilyeneket kérdezgetni nah

nem olyan nehéz ezt megcsinálni, legyen egy kis kreativitásod már

2011. jún. 8. 05:23
 18/25 anonim ***** válasza:

~18 centi

És nyugodtan vedd elő a vonalzót, és mérd le azzal a kamu szöveggel hogy te még nem láttál ekkorát.

2011. jún. 8. 05:35
 19/25 János Géza válasza:
Nekem még a nyakamat is elérixD
2011. jún. 8. 08:28
 20/25 anonim válasza:
egyszerűbb lenne, ha lenyúlnád a szabóméterest anyukádtól,vagy simán vennél egy vonalzót, aztán a végét a tövéhez nyomod, és megnézed az eredményt... ennyire nem lehet valaki életképtelen :)
2011. jún. 8. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!